.

UPC Romania anunță lansarea noului portofoliu, care răspunde cerințelor actuale ale clienților în materie de tehnologie și introduce premiere la nivel de produse, dar și opțiuni de customizare."Tehnologiile digitale au schimbat complet modul în care comunicăm, ne informăm și ne distrăm. Fiecare dintre noi își dorește servicii dedicate, care să-i adreseze dorințele specifice. Noi le oferim acest lucru clienților noștri, prin conceptul de casă digitală – servicii dedicate fiecărui membru al familiei și adaptate pentru fiecare spațiu al casei. Noul portofoliu duce acest concept la un nivel superior și confirmă faptul că suntem aici să ne respectăm promisiunea – aceea de a-i conecta pe oameni cu lumea digitală, de a le oferi posibilitatea să descopere și să se bucure de oportunități nelimitate." precizează Severina Pascu (foto), CEO UPC România.

 

 

Noul portofoliu de produse și servicii UPC consolidează poziția companiei pe două segmente cheie – Internet, unde UPC face un pas înainte și lansează în premieră serviciul cu viteză de download de până la 150 Mbps și televiziune digitală – canale HD în toate abonamentele. Un al treilea pilon din noul portofoliu îl reprezintă opțiunile de customizare pe care clienții UPC le au la dispoziție.

 

 

Fiber Power 150 Mbps – o nouă premieră UPC, pe segmentul internet

Internetul Fiber Power 150 Mbps, lansat în premieră de UPC România, confirmă poziția de lider în tehnologie a companiei. UPC continuă să ofereclienților cea mai bună experiență de navigare pe web, de această dată la un nivel superior. Această incredibilă experiență online devine posibilă cu cel mai rapid serviciu de Internet din România – clienții se bucură de viteze de download de până la 150 Mbps și o conexiune stabilă, ceea ce face ca vizionarea în timp real de conținut online, prin live streaming, accesarea instantanee a paginilor web și descărcarea de fișiere să atingă un nou standard. În prezent, serviciul este disponibil clienților din București, urmând ca în perioada imediat următoare să fie extins către alte 3 orașe – Cluj Napoca, Ploiești și Timișoara. Prețul unui abonament Fiber Power 150 Mbps este de 50 de lei lunar (prețul include TVA), iar produsul este disponibil și într-un pachet predefinit.

 

 

Pe lângă această premieră, UPC lanseaza un nou abonament de Internet – Fiber Power 100 Mbps. Abonamentul Fiber Power 100 Mbps va putea fi achiziționat în afara pachetelor predefinite în cele patru orașe menționate mai sus, la un preț de 40 de lei (TVA inclus).

 

 

Calitatea HD pe toate televizoarele din casă și o grilă extinsă

UPC România introduce canale HD în toate abonamentele de televiziune digitală – UPC aduce astfel experiența vizionării HD pe toate televizoarele din casă. Potrivit unui studiu CNA, peste70% dintre români au cel puțin două televizoare în casă*. Abonamentele UPC de televiziune digitală includ 3 sau 10 canale HD, iar clienții au posibilitatea de a mări numărul acestora – pânăla 17. UPC este în continuare operatorul cu cea mai extinsă grilă de canale HD** oferite prin cablu.

 

O altă noutate pe care UPC o anunță este extinderea grilei de televiziune digitalăcu noi canale printre care 3 cu documentare, 2 cu filme și unul pentru copii - TV 1000, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature KidsCo, Sundance. Toate acestea sunt disponibile în abonamentul Maxim HD. UPC își consolidează astfel grila de canale documentare – în prezent aceasta include 18 canale, dintre care 4 sunt HD.

 

 

Pachete personalizate, în funcție de preferințele clienților

UPC aduce odată cu noul portofoliu mai multă flexibilitate și opțiuni de customizare și le oferă clienților posibilitatea de a alege serviciile care răspund cel mai bine dorințelor lor. Clienții UPC își pot personaliza pachetele - în funcție de preferințe, ei pot opta pentru anumite abonamente de Internet (+ / - 10 lei) sau telefonie (+ / - 5 lei).

 

Noul portofoliu a fost construit pe baza dinamicii permanente a nevoilor și așteptărilor clienților. În plus față de produsele în premieră și flexibilitatea de care se pot bucura clienții, noul portofoliu aduce cliențilorurmătoarele pachete 3Play, unele dintre acestea având prețuri promoționale.Oferta se adresează atât clienților actuali cât și noilor clienți și poate fi consultată pe pagina oficială a companiei, www.upc.ro.