.

Lansarea companiei Catalyst Worldwide va transforma România în cel mai important centru de dezvoltare digitală din Europa. Expertiza românească de vârf în tehnologii digitale obține acces la clienți internaționali prin intermediul Catalyst Worldwide, dezvoltator de soluții software complete pentru companii din Top Fortune 500. "Talentul, resursele și infrastructura sunt deja prezente aici, pentru a crea unul din cele mai importante centre de dezvoltare digitală din lume. Am construit o echipă de nivel internațional la București și vom continua să aducem alături de noi cele mai bune capabilități digitale, prin angajarea celor mai buni experți din România, pentru a le livra clienților noștri proiecte digitale de vârf. Vom recruta 250 de specialiști în următorii doi ani și vom oferi un mediu de lucru în care echipele noastre vor dezvolta proiecte pentru cele mai mari branduri globale. Echipele noastre vor oferi unele din cele mai ridicate niveluri de execuție disponibile în prezent," precizează Michael Koch (foto), CEO-ul Catalyst Worldwide.

Compania își propune să transforme piața IT românească într-un Silicon Valley est-european, prin conectarea resurselor vaste de talent și inteligență tehnologică din România la cerințele celor mai importanți utilizatori globali de platforme digitale.

Catalyst Worldwide este un furnizor transcontinental de tehnologie și un centru global de excelență (Global Digital Think Tank™) care reunește cei mai buni specialiști în tehnologie pentru a satisface cerințele esențiale de business ale directorilor de marketing de la companii din topul Fortune 50.

Strategia Catalyst Worldwide este de ale oferi clienților săi echipe globale și foarte flexibile de experți care pot asigura soluții pentru toate brandurileși tehnologiile. Compania își concentreazăresursele pentru a oferi standarde impecabile de comunicare și execuție digitală, astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale clienților săi.

Catalyst Worldwide a fost lansatăîn 2012 de CEO-ul său Michael Koch, ca parte integrantă a Grupului Catalyst. Portofoliul actual și viitor al Grupului include:

-Centrul de producție internațional al CATALYST WORLDWIDE și incubatorul de soluții digitale asociat acestuia, Global Digital Think Tank.

- Înființarea în București a Digital University, o universitate care va reuni cei mai inovatori antreprenori IT într-un ecosistem digital de avangardă.

-Digital Catalyst Fund, un fond de investiții destinat susținerii ideilor antreprenoriale din întreaga lume, din Silicon Valley - California și New York până în Europa, la București.