.

Lee Wilkins Creative a anunțat pe 14 ianuarie completarea procesului de achiziție a CeeVee.com de către LATERAL România -www.lateral.ro. CeeVee.com este o platformă care ajută la crearea CV-urilor online, într-o manieră simplă și profesională.

CeeVee.com a fost lansat pe piața locală acum 6 luni, timp în care a cunoscut o creștere semnificativă. Echipa CeeVee.com a reușit, într-o scurtă perioadă de timp, să atragă nu numai numeroase cereri locale, dar și internaționale.

"După numeroase întâlniri cu cei de la Lateral despre o colaborare, am fost foarte impresionați de viteza lor de lucru, cât și de înțelegerea afacerii noastre. Astfel, ceea ce inițial trebuia să fie un parteneriat, a devenit în scurt timp o achiziție. Lateral România împărtășește cu noi aceeași pasiune pentru CeeVee.com și are mult mai multe resurse și expertiză pe piața locurilor de muncă. Echipa Wilkins Lee Creative va asista la procesul de tranziție și va continua să ofere consultanță și pe viitor", precizează Lee Wilkins, director general Wilkins Lee Creative.

"Suntem încântați să adăugăm CeeVee.com în portofoliul nostru. Această achiziție era elementul lipsă din gama noastră de produse adresate pieței locurilor de muncă. De când am dezvoltat www.jobjob.ro, am simțit nevoia unui mod eficient care să permită utilizatorilor noștri să creeze și să distribuie CV-uri către companii sub o formă standardizată. Prin această achiziție, utilizatorii CeeVee au acces la oferte de locuri de muncă targetate, iar partenerii noștri și comunitatea open-source la și mai multe servicii sub o formă standardizată", precizează Filip Chereches-Tosa, partener Lateral România