.

Digi Sport transmite în direct, începând din 18 septembrie, cele mai așteptate confruntări din UEFA Champions League. Șase meciuri din Spectacolul Campionilor au fost difuzate de televiziunile Digi Sport. La Studio Euro FotbaI, Ilie Dumitrescu și Răzvan Raț au comentat primele confruntări din Liga Campionilor - Barcelona vs. PSV Eindhoven (Digi Sport 1, ora 19:55) și Inter Milano - Tottenham, (Digi Sport 2, ora 19:55). De la ora 22:00, pe Digi Sport 1, a urmat derby-ul Liverpool - PSG, iar pe Digisport 2 Monaco a luptat cu Atletico Madrid. 
 
Napoli, echipa la care evoluează și fostul jucător al Stelei, Vlad Chiricheș, a jucat împotriva locului 1 din Superliga sârbă - Steaua Roșie Belgrad, de la ora 22:00 pe Digi Sport 3. Simultan, pe Digi Sport 4, a fost difuzată confruntarea dintre Club Brugge și Borusia Dortmund. La miezul nopții, George Dobre a prezentat rezumatul zilei la Studio Euro Fotbal, alături de Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu. 
 
Primele confruntări din Europa League se vor putea urmări de joi, 20 septembrie, pe Digi Sport, după cum urmează: 
 
 
PAOK Salonic vs. Chelsea, ora 20:00, Digi Sport 1
 
Sevilla - Standard Liège, ora 20:00, Digi Sport 2
 
Marseille- Frankfurt, ora 20:00, Digi Sport 3
 
Lazio - Apollon, ora 20:00, Digi Sport 4
 
Meciurile vor fi transmise și pe site-ul www.digisport.ro și vor putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit sau internet. De asemenea, clienții Digi Mobil vor putea viziona meciurile prin intermediul aplicației gratuite DigiOnline, pe baza unui cont de acces. 
 
Din Grupul Digi | RCS&RDS fac parte canalele de televiziune Digi24, DigiSport 1, 2, 3, 4, televiziunea FilmNow, televiziunile tematice Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio ProFM, Digi FM, Music FM și Dance FM și platforma DigiOnline.