.

Consumer Technology Association organizează târgul CES Unveiled Prague. Evenimentul regional va avea loc pe 20 octombrie și va celebra cele mai noi inovații a nouă companii din domeniul tehnologiei. Jan Mládek, ministrul ceh al Comerțului și Industriei, împreună cu Kelly Adams-Smith, șef adjunct a misiunii diplomatice a ambasadei SUA la Praga vor deschide târgul CES Unveiled Prague. O previzualizare a inovațiilor care vor fi prezente la Praga poate fi accesată aici. “Praga a fost în centrul progreselor tehnologice din Europa Centrală timp de secole. Cu un mediu prosper pentru start-up-uri, capitala Cehiei este acum recunoscută global ca fiind un pol important al tehnologiei. Așteptăm cu nerăbdare să auzim mesajele liderilor guvernamentali din regiune cât și a ambasadelor prezente, împreună cu părerile proprii privind planurile pentru viitor”, precizează Gary Shapiro, președinte și CEO, Consumer Technology Association.   
 
În cadrul CES Unveiled Prague vor participa următoarele companii: 
 
BigClown Labs
CzechInvest
CZ.NIC
ESET Software
Logitech
Notia
Prusa Research
Takeplace
Zoner Software
 
CTA va semna un parteneriat cu CzechInvest, o agenție a Ministerului Comerțului și Industriei din Cehia ce va consolida competitivitatea economiei din această țară și care va sprijini start-up-urile din Cehia printr-o varietate de programe. În calitate de partener, CzechInvest va aduce la CES Unveiled Praga un grup de start-up-uri locale. 
 
“Numărul start-up-urilor cehești crește de la un an la altul. Cehia găzduiește a doua piață din Europa Centrală conform numărului de start-up-uri. La nivel global, ecosistemul ceh al start-up-urilor este înca în curs de dezvoltare și are un potențial global mare, în special în domeniul ICT, în urma fuziunii dintre AVASR și AVG”, precizează Karel Kučera, CEO al CzechInvest.
 
CES Unveiled Prague se va desfășura joi, 20 octombrie, la Boscolo Prague Hotel din Praga. O listă completă cu expozanții poate fi găsită aici. 
 
ATENȚIE! Numele oficial al târgului de tehnologie este “CES”. Vă rugăm să nu folosiți “Consumer Electronics Show” sau “International CES” atunci când faceți referire la eveniment. 
 
Despre Consumer Technology Association
 
Consumer Technology Association (CTA) este asociația profesională care reprezintă industria din US în valoare de 287 miliarde de dolari. Peste 2.200 companii – 80% sunt afaceri mici și start-up-uri; altele sunt printre cele mai cunoscute branduri din lume – se bucură de beneficiile apartenenței la CTA precum cercetare de piață, educație tehnică, promovarea industriei, dezvoltarea standardelor și întreținerea afacerii și relațiilor strategice. Consumer Technology Association produce CES*. Profiturile din CES sunt reinvestite în serviciile de industrie ale CTA. 
 
Calendarul următoarelor evenimente CES
 
CES Unveiled Paris – Register 
October 25, Paris, France
CT Hall of Fame Dinner 
November 9, New York, NY
CES Unveiled New York
November 10, New York, NY
CES Unveiled Las Vegas
January 3, Las Vegas, NV
CES 2017 – Register 
January 5-8, Las Vegas, NV
CES Asia 2017
June 7-9, Shanghai, China