.

Cisco Systems Romania și-a unit forțele cu alte cinci companii din domeniul IT pentru a asigura participarea copiilor din zonele afectate de inundații la cea de-a XI-a ediție a concursului 'žInfoeducație', dedicat tinerilor informaticieni.

La competiția desfășurată în prima parte a lunii august, în tabăra de vară de la Gălăciuc, Județul Vrancea, au participat 180 de elevi din întreaga țară, pasionați de programe informatice.

Această nouă inițiativă se înscrie în implicarea deja tradițională a companiei Cisco Systems, demarată în 1999, în sprijinirea tinerilor informaticieni care participă la această competiție,. Până în prezent Cisco Systems a oferit premii a căror valoare depășește suma de 10 000 USD. În acest an, contribuția Cisco Systems a însumat 2 600 USD.

Pe lângă susținerea financiară acordată elevilor, compania Cisco Systems și-a menținut implicarea în organizarea concursului oferind, ca în fiecare an, consultanță și asistență permanentă. De asemenea, Cisco Systems a pus la dispoziție experții companiei pentru a susține o serie de seminarii pentru elevi și profesori.

'žCisco Systems este deja un partener tradițional al concursului 'žInfoeducație', competiție inițiată pentru a sprijini formarea tinerilor specialiști IT, tabăra de vară fiind un prim pas spre o viitoare carieră în domeniu', a declarat Nicolai Sandu, Regional Manager South Eastern Europe, Cisco Networking Academy Program.

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), lider mondial în domeniul echipamentelor de rețea pentru Internet, sărbătorește anul acesta 20 de ani dedicați inovațiilor tehnologice, avangardei în domeniu și responsabilității sociale. Puteți găsi informații despre Cisco la www.cisco.com. Pentru știri la zi, vizitați http://newsroom.cisco.com