.

Sporind și mai mult experiența întâlnirilor online pentru participanți, Cisco a lansat Cisco WebEx Meeting Center pentru Apple iPad. Această aplicație de business gratuită permite participanților să se conecteze și să participe la întâlniri online robuste chiar de pe iPad-ul lor folosind câteva atingeri simple pe ecran.

Aplicația Cisco WebEx este disponibilă deja prin descărcare de pe App Store. Odată descărcată, participanții participă ușor la întâlniri atingând URL-ul întâlnirii din invitația venită pe email sau din calendar. Această aplicație oferă utilizatorilor încă un fel de a obține beneficii date de accesul WiFi răspândit global.

Detalii:

• Cisco WebEx Meeting Center pentru iPad oferă caracteristici solide în cadrul întâlnirilor care folosesc la maxim interfața de utilizator optimizată pentru iPad;

• Experiența din cadrul întâlnirii permite participanților să vizualizeze prezentări, aplicații și desktopuri partajate. De asemenea, permite utilizatorilor să vizualizeze lista de participanți la întâlnire, să vadă cine vorbește, și să discute privat sau cu toți participanții folosind fereastra de chat de pe ecran;

• Utilizatorii se pot folosi de conexiunea audio Cisco WebEx VoIP direct de pe iPad sau pot cere să fie sunați pe un telefon, ceea ce oferă o metodă facilă de conferință împreună cu partajarea de date.

• "Plantronics urmărește tot timpul soluții care sporesc colaborarea mobilă dintre angajații, partenerii și clienții noștri", precizează Steve Kjaer, IT Director, Plantronics. "Cu Cisco WebEx Meeting Center pe iPad, oamenii pot cu rapiditate să se alăture unei întâlniri WebEx VoIP pentru a prezenta informații și pentru a partaja aplicații de oriunde s-ar afla și ar lucra."

• "Apple iPad cuplată cu disponibilitatea întâlnirilor online Cisco WebEx crează o interfață simplă dar foarte puternică", precizează Zeus Kerravala, Distinguished Research Fellow la Yankee Group. "Tendința utilizării dispozitivelor personale pentru scopuri de afaceri va continua, trecând de la utilizatori cunoscători ai tehnologiilor către publicul larg. Ca rezultat, productivitatea va atinge niveluri noi."

• "Această nouă inovație continuă să demonstreze dedicarea continuă a Cisco de a aduce valoare colaborării dintre utilizatori folosind dispozitivele pe care aceștia le doresc", precizează Debra Chrapaty (foto), Senior Vice President și General Manager, Cisco Collaboration Software Group. "Când o soluție de colaborare puternică precum Cisco WebEx Meeting Center pentru iPad este combinată cu o experiență a utilizatorului intuitivă și făcută posibilă de WiFi, atât afacerile cât și utilizatorii ies în câștig."