.

Înscrieți-vă la concurs și aveți șansa să câștigați o stație de lucru HP xw4300. Data limită a predării proiectelor este 31 Octombrie 2005.

Autodesk, Inc. (Nasdaq: ADSK), lider mondial în domeniul producției de software pentru proiectarea asistată, invită toți specialiștii CAD din România să participe la cea de-a patra ediție a concursului internațional Autodesk Inventor Design Contest. Concursul reunește cei mai talentați utilizatori ai programului Autodesk Inventor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Concursul este organizat de compania americană Autodesk și co-sponsorizat de Hewlett Packhard. Marele premiu va consta într-una dintre cele mai performante stații de lucru existente pe piața în acest moment - HP xw4300. De asemenea, participanții ale căror proiecte se vor clasa pe primele locuri, pot câștiga o imprimantă pentru formatele mari HP Designjet 70 sau unul dintre cele 20 de mini playere iPod Apple echipate cu o memorie de 4 GB.

'Existând o mare diversitate în ceea ce privește sfera din care provin utilizatorii soluțiilor Autodesk Inventor, primim anual o gamă variată de modele. De aceea, criteriile care vor sta la baza evaluării modelelor înscrise la concursul din acest an, vor fi aspectul estetic al lucrărilor, utilizarea performanțelor tehnice ale programului, precum și documentația prin care se expun avantajele obținute în urma proiectării cu această soluție.' a declarat Wolfgang Lynen, Marketing Manager în regiunea EMEA pentru soluțiile Autodesk de proiectare mecanică.

Toți cei interesați de a participa la acest concurs sunt invitați să trimită o captură de imagine, un desen sau o animație reprezentând unul sau mai multe proiecte, realizate cu ajutorul programului Autodesk Inventor. Sunt acceptate toate proiectele ce descriu mecanisme (mașini, utilaje, linii automate, etc.), piese individuale de dimensiuni reduse sau ansambluri de piese complexe.

Peste 400 de proiecte au fost înscrise în competiția de anul trecut, parte dintre acestea putând fi vizualizate în galeria de imagini postată pe site-ul http://inventordesigngallery.autodesk.com.

Data limită a predării proiectelor este 31 Octombrie 2005. Informații suplimentare privind regulamentul de participare sunt disponibile pe site-ul http://www.autodesknews.de/design-contest.

Compania americană Autodesk a luat ființă în urmă cu 23 de ani, dispune de 6 milioane de utilizatori în întreaga lume și este cel mai mare producător mondial de software de proiectare pentru PC. Compania a înregistrat în anul fiscal 2005 o cifră de afaceri de peste 1,23 miliarde de dolari, fiind a șasea companie de software din lume. Programele Autodesk încorporează tehnologii de ultimă oră și au o vastă aplicabilitate - mecanică, infrastructură, arhitectură, construcții civile, digital media și servicii wireless de transfer al datelor, îmbunătățind considerabil procesul de proiectare și de management al ciclului de viață al produselor (PLM). Prin intermediul si la inițiativa A&C INTERNATIONAL SA, Autodesk a donat în anul 2002, 10.898 de licențe software în valoare comercială de peste 64 de milioane de Euro, către 100 de facultăți și catedre tehnice din 23 de centre universitare de stat din România. www.autodesk.com

Firmă româno-canadiană cu capital privat înființată în anul 1990, A&C INTERNATIONAL SA este distribuitorul autorizat al produselor Autodesk în România. Compania certificată ISO 9001:2000 furnizează soluții integrate software și hardware pentru proiectare, producție și analiză asistată de calculator (CAD/CAM/CAE) necesare în următoarele domenii: mecanică, energetică, arhitectură, construcții civile, telecomunicații, infrastructură, geodezie, cartografie, cadastru și multimedia. A&C INTERNATIONAL este Microsoft Certified partner, IBM Business partner, dealer Adobe, Symantec și Novell, distribuitor Contex, Mutoh, GTX, Nikon-Trimble (stații totale) și Thales (sisteme GPS). Informații suplimentare la www.acintl.ro, www.maxcadmagazine.ro.