.

COSMOTE lansează iPhone 4 în România pe 17 decembrie 2010 oferind o gamă de planuri tarifare create special pentru iPhone.

iPhone 4 se remarcă prin FaceTime, care transformă visul de a efectua apeluri video în realitate, prin uimitorul display Retină de la Apple și cea mai mare rezoluție de afișare posibilă vreodată la un telefon, care fac textul, imaginile foto și video incredibil de clare. iPhone 4 are și o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD, procesor A4 Apple, un giroscop pe 3 axe și oferă cu până la 40% mai mult timp pentru convorbiri* – toate într-un design nou și frumos din sticlă și oțel, în cel mai subțire smartphone din lume. iPhone 4 vine cu iOS 4, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revoluționarul App Store oferă acces la peste 300 000 de aplicații, inclusiv la noua aplicație iMovie creată special pentru iPhone 4.

„Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri iPhone 4 cu caracteristicile și aplicațiile sale uimitoare, care au revoluționat experiența de utilizare a telefonului mobil", precizează Costas Kapetanopoulos, Marketing and Communication Director, COSMOTE România. „Începând cu 17 decembrie, clienții noștri vor avea posibilitatea să beneficieze de cele mai atractive planuri tarifare COSMOTE pentru iPhone."

Detalii despre prețuri și disponibilitatea iPhone 4, în curând, pe http://www.cosmote.ro/iphone.

Pentru mai multe informații despre iPhone 4 vă rugăm vizitați: www.apple.com/iphone.

* Durata bateriei depinde de setările dispozitivului, folosirea acestuia și alți factori. Rezultatele reale pot varia.