.

Alexandru Munteanu (foto - 38ani), a fost promovat, începând de la 1 aprilie, in pozitia de Sales Operations Senior Manager, datorită rezultatelor foarte bune obținute anterior.

Alexandru Munteanu va continua să fie responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale pentru produsele de telecomunicații ale rețelelor COSMOTE și Germanos, precum și de rețelele dealerilor.

„Alexandru Munteanu este unul dintre cele mai valorosi membri ai companiei noastre. Acesta a avut o contribuție majoră la integrarea lină a strategiilor comerciale pentru produsele de telecom în cadrul COSMOTE și Germanos,, iar expertiza sa este deosebit de importantă pentru noi", precizează Aris Karousos, Retail Chain Division Director, COSMOTE România.

Alexandru Munteanu a ocupat în ultimii doi ani poziția de Sales Operations Manager în cadrul COSMOTE România. Anterior, a fost director comercial la Germanos Telecom România, unde a fost responsabil de strategia comercială a celui mai mare retailer telecom din România. Dl. Munteanu și-a început cariera în telecom în 1999. El si-a inceput cariera în domeniul retail, ocupând funcția de consultant vânzări, unde a câștigat o experiență vastă în vânzările de IT și telecom și construindu-și o carieră profesională de succes, si a deținut poziții de la director de magazin la Goldstern International, la GSM Division Manager în cadrul KTech Electronics, până la poziția de Country Sales Manager pentru un mare distribuitor de GPS, în 2007.

Munteanu este absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Universității București și deține o diplomă postuniversitară în istorie, precum și un Business Master de la Academia de Studii Economice.