.

Începând cu 1 iulie 2011, COSMOTE România reduce tarifele pentru apelurile de voce în roaming în statele membre ale Uniunii Europene, cu până la 26,7%. „Tarifele avantajoase vin în beneficiul clienților noștri, oferindu-le posibilitatea de a plăti mai puțin pentru același interval de timp petrecut la telefon, mai ales că lunile de vară reprezintă perioada perfectă pentru vacanță. Noile tarife îi încurajează să comunice la telefon cu cei dragi de acasă mai relaxați și fără griji legate de costuri atunci când călătoresc", precizează Oana Cristea (foto), Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.

Astfel, COSMOTE România reduce cu 10,3% tarifele pentru apeluri de voce originate din țări membre ale Uniunii Europene și cu 26,7% pe cele pentru apelurile primite în spațiul UE, începând de la 1 iulie 2011, conform reglementărilor Comisiei Europene. Toți clienții COSMOTE, atât cei abonați cât și utilizatorii de cartelă preplătită, vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,35 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri inițiate, respectiv 0.11 euro/minut (fără TVA) pentru apeluri primite în țările UE.

Mai mult, fie că sunt în vacanță sau în călătorie de afaceri, clienții se pot bucura, de asemenea, de beneficiile extraopțiunii Roaming Traveler, disponibilă atât pentru abonați cât și pentru utilizatorii prepaid, prin care își pot folosi minutele naționale și internaționale incluse în abonament sau extraopțiuni pentru a comunica atunci când călătoresc peste hotare.