.

Clienții COSMOTE România pot beneficia de o nouă extraopțiune pentru Cartela Internet și de un portofoliu de date remodelat, ce oferă acces simplu și ușor la internet mobil de mare viteză, cu viteze de până la 21,6 Mbps, e-mail și alte aplicații cu acoperire broadband națională.

Datorită interesului în creștere al românilor pentru Internetul mobil în bandă largă și serviciile de date preplatite, COSMOTE România a remodelat portofoliul de servicii de date prepaid, introducând o nouă extraopțiune pentru Cartela Internet. Astfel, începând cu 13 octombrie 2010, clienții COSMOTE își pot activa noua extraopțiune 1 Month 1,5 GB, cu 1,5 GB trafic inclus și o viteză de descărcare de până la 21,6 Mbps, pentru doar 7 euro credit, având o perioadă de valabilitate de 1 lună.

În plus, extraopțiunea 1 Month 3 GB înlocuiește extraopțiunea 1 Month, oferindu-le clienților un trafic mai mare la același preț. Extraopțiunea remodelată 1 Month 3 GB are 3GB trafic inclus și o viteză de descărcare de până la 21,6 Mbps, pentru 10 euro credit, având o perioadă de valabilitate de 1 lună.

Serviciul preplătit Cartela Internet de la COSMOTE România se adresează utilizatorilor care folosesc internetul mobil ocazional și care caută soluții de control al costurilor, precum studenții sau persoanele care vizitează România și doresc acces la internet mobil în bandă largă la prețuri avantajoase.

Serviciu de internet în bandă largă este disponibil în două pachete start: Cartela Internet, un pachet ce conține o cartelă SIM și un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fără TVA), sau pachetul dedicat de date Cartela Internet și modem 3G, care conține un modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de până la 7,2 Mbps și o cartelă SIM cu 10 euro credit, totul pentru 179 RON (cu TVA). În plus, creditul inițial inclus în pachetele preplătite oferă posibilitatea de a activa extraopțiunea de 3GB, valabilă pentru o lună, încă din momentul achiziționării pachetului.

Odată ce pachetul start este achiziționat, clienții vor putea naviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre următoarele extraopțiuni, cu trafic inclus:

 

Extraopțiune

Trafic inclus (GB)

Preț

Perioadă de valabilitate

Trafic suplimentar

Today & Tomorrow

0,5 GB @ 21,6 Mbps

2

Până la 2 zile

0,01 €/MB

1 week

1 GB @ 21,6Mbps

5

1 săptămână

0,01 €/MB

1 month 1,5 GB

1,5 GB @ 21,6 Mbps

7 €

1 lună

0,01 €/MB

1 month 3 GB

3 GB @ 21,6 Mbps

10 €

1 lună

0,01 €/MB

După ce traficul inițial disponibil în cadrul extraopțiunii este consumat, clienții vor putea continua navigarea pe internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

În plus, utilizatorii serviciului de date preplătit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile în prezent în aproximativ 3.300 localități din întreaga țară.