.

De la 1 decembrie, furnizorul de certificate digitale DigiSign SA are un nou Director General - Iosif Szavuj. DigiSign, membru al iNES Group, este unul dintre principalii furnizori din domeniul serviciilor de infrastructura a cheii publice (PKI) si securitatea tehnologiei informatiilor. Compania ofera servicii precum semnatura electronica, certificate de server si marcare temporala. Cu ajutorul semnaturii electronice se pot face tranzactii online, se pot trimite emailuri in deplina siguranta, se pot securiza serverele sau se pot depune formulare la principalele institutii publice: ANAF, Registrul Comertului, SEAP, ITM, etc.

Printre avantajele folosirii certificatelor digitale se numara: integritatea si confidentialitatea datelor, acoperire juridica a documentelor electronice in caz de litigiu, eficienta prin consum minim de resurse, identificarea si autentificarea semnatarului.

Despre iNES Group

DigiSign SA este o autoritate de certificare (AC) din Romania care permite afacerilor si consumatorilor sa comunice si sa incheie cu incredere tranzactii prin retelele digitale.

iNES Group, ca operator de telecomunicatii din Bucuresti, ofera servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate). Pentru clientii din segmentul rezidential, iNES ofera primul serviciu IPTV din Romania - televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD – ca parte din pachetul iNES Triple Play, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa.