.

EIP pentru Îmbătrânirea Activă și Sănătoasă la Congresul Internațional Telehealth și Telecare 201

6 - 7 March 2012

Londra, Marea Britanie

Pre-congres: Promovarea angajamentelor și parteneriatelor pentru acțiuni de "Parteneriat European pentru Inovare privind Îmbătrânirea Activă și Sănătoasă".

Workshop-ul va promova parteneriate cu părțile interesate pentru implementarea largă de soluții tele-health, îngrijire tele-care și integrate.

În special, pre-congresul are ca scop consolidarea capacităților și promovarea angajamentului părților interesate, de angajament și de parteneriate în vederea punerii în aplicare a zonelor de acțiune B3 și C2 identificate în planul de implementare a acestui parteneriat strategic.

Zona de acțiune se referă la B3 "Asistența integrată pentru boli cronice, inclusiv monitorizarea de la distanță la nivel regional"

Zona de acțiune C2 se referă la "Dezvoltarea de soluții pentru o viață independentă, inclusiv orientări pentru modele de afaceri"

Reprezentanți ai autorităților locale și naționale, profesioniști de îngrijire informală, donatori, organizațiile de pacienți, industria, asiguratorii, investitorii și alte părți interesate sunt binevenite să participe și să discute modul în care acestea pot lucra împreună pentru a pune în aplicare acțiunile de mai sus.

Participarea la workshop este fara taxa de înregistrare, dar spațiul este limitat, oferit pe principiul primul venit - primul servit.