.

Revista IT Europa a publicat recent lista finaliştilor European IT & Software Excellence Awards 2018, una dintre principalele competiţii europene destinate furnizorilor independenţi de software, integratorilor de sisteme şi soluţii, partenerilor şi distribuitorilor acestora. SIVECO România a intrat în marea finală European IT & Software Excellence Awards 2018 cu trei proiecte de succes, fiind pentru a doua oară singura companie participantă la competiție care a fost nominalizată de cinci ori. “Suntem foarte fericiți și onorați că am ajuns în marea finală European IT & Software Excellence 2018 alături de jucătorii cei mai influenţi din IT-ul european. Nominalizările proiectelor noastre între realizările de vârf ale industriei reprezintă pentru noi nu doar o recunoaștere a eforturilor echipei, ci și a valorii proiectelor pe care le dezvoltăm și implementăm pentru clienții noștri. Aceasta este o confirmare în plus că eforturile pe care le-am depus în ultimii ani pentru construirea SIVECO 2.0, o companie pe model european, bazată pe competențe și bune practici, au început să dea rezultate. Sperăm să ne aflăm și pe lista de câștigători, astfel încât să putem aduce încă o recunoaștere de excepţie pentru IT-ul românesc”, precizează Florin Ilia (foto), Preşedinte & Director General al SIVECO România.
 
Soluțiile și proiectele SIVECO înscrise și nominalizate în ediţia din 2018 a European IT & Software Excellence Awards sunt:
 
Sistemul Informatic Integrat de Management (SIIM), implementat la societatea APA CTTA Alba, a fost nominalizat la două categorii, respectiv Solution Provider - Enterprise Solution of the Year şi Independent Software Vendor (ISV) - Government/Utilities Solution of the Year.
 
 
Soluția SIVADOC Lite, implementată la Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI), subordonat Ministerului Afacerilor Interne din România, a fost nominalizată la două categorii, respectiv Solution Provider - Public Sector or Utilities Solution of the Year și Independent Software Vendor (ISV) - Information & Document Management Solution of the Year.
 
Aplicația INOVAGRIA, soluție IT menită să simplifice și să eficientizeze managementul unei ferme, în vederea creșterii performanței și a profitabilității, a fost nominalizată la categoria Independent Software Vendor (ISV) - SaaS SMB Solution of the Year.
 
Cu o tradiție de zece ani, premiile European IT & Software Excellence reprezintă o modalitate de a recunoaște și recompensa excelența în dezvoltarea software-ului european și în furnizarea de soluții IT și Telecom. Competiția reunește lideri din industria furnizorilor și integratorilor de soluții software din toată Europa, pentru a-și demonstra capacitatea de a le oferi clienților soluții IT de vârf.
 
Câştigătorii competiției vor fi anunţaţi în cadrul Galei de decernare a Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Londra pe 19 aprilie 2018.
 
Lista completă a finaliştilor European IT and Software Excellence Awards 2018 este postată pe http://www.iteawards.com/2018-finalists.