.

Conferința știintifică internațională eLearning și Software pentru educație (eLSE), organizată de Universitatea Națională de Apărare Carol I, la care au participat delegați ai NATO și experți în educație din 18 țări, s-a finalizat cu o recunoaștere importantă. SIVECO România a primit Certificate of Appreciation din partea NATO Training Group pentru susținerea programelor educaționale de dezvoltare. Delegația de experți NATO pe probleme Advanced Distributed Learning (ADL) a efectuat o vizită la sediul SIVECO România, ocazie cu care li s-au prezentat primele realizări din domeniul tehnologiilor educaționale multisenzoriale care fac obiectul unui amplu proiect derulat de SIVECO România în cooperare cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și Universitatea Națională de Apărare Carol I.

"Experiența noastră națională și internațională în zona de cercetare și educație este una extrem de consistentă și, în consecință, și foarte apreciată. Capacitatea de cooperare între SIVECO România și Universitatea Națională de Apărare Carol I, tipurile de conținut educațional pe care îl furnizăm liceelor și domeniului militar au atras atenția experților NATO, care ne-au comunicat explicit aprecierile lor. Această recunoaștere este cu atât mai prețioasă cu cât exigența cu care grupul NATO își selectează potențialii parteneri este cunoscută și recunoscută", precizează Radu Jugureanu, director AeL eContent în cadrul SIVECO România.

Delegația NATO a fost condusă de președintele grupului, Joseph Camacho, alături de Dr.Robert Wisher, unul dintre inițiatorii ADL. SIVECO România este partener al ADL Initiative, o inițiativă din cadrul Departamentului Apărării Statelor Unite care definește standardele și specificațiile pentru instruirea asistată de calculator, și al ADL România. Statutul de partener al ADL înseamnă recunoașterea performanțelor companiei SIVECO România în domeniul educațional.