.

Fujistu a lansat noile modele de stații de lucru mobile CELSIUS H910 și CELSIUS H710. Modelele lansate sunt dedicate lucrului cu aplicații pretențioase la nivel de procesor, memorie și placă video, caracteristică oferită până acum doar de stațiile de lucru de tip desktop. "Trendul de trecere către stațiile mobile de lucru este într-o continuă ascensiune. Fujitsu înțelege că profesioniștii dintr-o serie largă de industrii au nevoie de putere de procesare performantă și mobilitate, iar noile CELSIUS H910 și CELSIUS H710 oferă acest lucru", precizează Rajat Kakar (foto), Vice President Workplace Systems al Fujitsu Technology Solutions.

Prin combinarea experiențelor mobile cu performanța crescută, noile modele CELSIUS H910 și CELSIUS H710 ale Fujistu încorporează baterii cu autonomie mai mare, placă grafică NVIDIA Quadro cu tehnologia CUDA pentru o virtualizare avansată, plus cea de-a doua generație a gamei de procesoare Intel Core, pentru creșterea productivității. Certificarea ISV garantează că aplicațiile de business vor funcționa rapid. Ambele modele au display-uri Full HD, esențiale pentru cei care lucreză în domenii precum design.

Utilizatorii stațiilor de lucru cer deseori display-uri mari și multiple având în vedere că producția video sau aplicațiile CAD high-end pot fi realizate cel mai bine doar pe ecrane mari. Fujitsu a ținut cont de aceste lucruri când a proiectat modelul CELSIUS H910, care are cel mai mare display din seria stațiilor de lucru CELSIUS, de 17,3 inchi.

Modelul CELSIUS H710, care este mai mic, este succesorul popularului CELSIUS H700, foarte folosit într-o serie largă de industrii care necesită stații de lucru puternice și mobile, precum inginerie electrică, design, servicii financiare, crearea de conținut digital, arhitectură sau contrucții.

CELSIUS H910 și CELSIUS H710 sunt disponibile în Japonia,în Europa, Orientul MIjlociu și Africa (EMEA) și India. Prețurile variază în funcție de configurație și de țară.