.

Microsoft România a organizat în perioada 1 - 3 octombrie 2010 cea de a 11-a întâlnire a Microsoft Club, club din care fac parte principalii parteneri pe zona de soluții software pentru firmele mici și mijlocii.

Reprezentată la eveniment de către Șerban Prejoianu, CEO al companiei, GECAD NET a câștigat premiul Microsoft Best Server Sales 2010. GECAD NET a fost astfel recompensată pentru succesele înregistrate pe parcursul ultimului an în promovarea soluțiilor Microsoft la nivelul companiilor mici și mijlocii. Acesta este al doilea an consecutiv când Microsoft acordă acest titlu companiei GECAD NET.

"Recunoașterea eforturilor pe care le-am depus în ultimele 12 luni pentru promovarea soluțiilor de tip server produse de Microsoft este cu atât mai importantă cu cât mediul economic în care am lucrat în tot acest răstimp nu a fost unul tocmai favorabil pentru business-ul de software. Titlul Microsoft Best Server Sales 2010 este o dovadă a faptului că, indiferent de condițiile economice globale și locale, suntem atât pentru clienții cât și pentru furnizorii noștri un partener de încredere", precizează Șerban Prejoianu.

GECAD NET este unul dintre primii furnizori de soluții Microsoft pentru piața locală, acumulând experiență într-o gamă largă de servicii de licențiere (FPP, Open License, OVS) și implementare de soluții Microsoft (Advanced Infrastructure Solutions, Information Worker Solutions, Licensing Solutions, Security Solutions).

"Microsoft este un partener foarte important pentru GECAD NET. Obiectivul nostru pentru următorul an este să continuăm colaborarea în același mod profesionist ca și până acum, pentru că dorim să oferim și pe viitor clienților noștri ultimele tehnologii de care au nevoie, construind împreună cele mai potrivite soluții pentru bugetele lor și oferindu-le suport tehnic la cel mai înalt nivel", precizează Șerban Prejoianu.