.

Noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft și procesor de 1GHz inclus va fi disponibil în magazinele COSMOTE România și Germanos până la finalul acestei luni.

"HTC 7 Mozart este un smartphone care poate fi folosit ca un instrument de business excelent, beneficiind de sistemul de operare Windows 7, recent lansat, conectivitate 3G și procesor de 1 GHz, oferindu-le clienților o experiență de utilizare superioară si îmbogățind calitatea serviciilor pe care aceștia le primesc," precizează Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, COSMOTE România

Telefonul este compatibil 3G iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA și HSUPA, dar oferă și Wi Fi, Bluetooth și conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de internet de mare viteză, la viteze de până la 7.2 Mbps. În plus, HTC Mozart 7 are 8 GB de memorie internă, iar touchscreen-ul telefonului este o inovatie tehnologică de excepție, având 3.7" și 16 milioane de culori, accelerometru, senzor de proximitate și auto închidere.

HTC 7 Mozart este un computer portabil deghizat într-un telefon mobil cu scopul de a oferi divertisment non stop. Lista de caracteristici include: cameră foto de 8 MP cu autofocus și Xenon flash, mufă standard de 3,5 mm pentru căști profesionale, sute de ore de standby și până la 6 ore timp de vorbire.

Cu Dolby Mobile și SRS sunet surround, HTC 7 Mozart îți amplifică experiența audio oferind o fidelitate a sunetului ridicată pentru o experiență de ascultare și vizionare bogată.