.

HTC Corporation, producător global de telefoane mobile și partener de lungă durată al Microsoft, a lansat cinci noi smartphone-uri cu Windows Phone 7: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro și HTC HD7. Această gamă nouă și diversificată de telefoane rulează pe noua platformă Microsoft, Windows Phone 7, integrând designul specific și inovația pentru care HTC este recunoscut. Fiecare nou telefon include o varietate de tehnologii de ultimă oră și o serie de aplicații unice HTC, ce pot fi accesate prin noul Hub HTC, care complementează Hub-ul Widows Phone 7 și experiența Live Tiles.

"Windows Phone 7 reprezintă o experiență mobilă cu totul nouă, cu care HTC este încântat să fie un partener atât de important de la început. Valoarea pe care o aduce Microsoft clienților de telefonie mobilă din întreaga lume stabilește etaloane noi pentru industrie. HTC va lansa cinci noi telefoane inteligente HTC Windows Phone 7, pentru adresarea utilizatorilor cu o gamă foarte variată de modele", precizează Peter Chou (foto), CEO al HTC Corporation.

Andy Lees, Președinte al Mobile Communications Business din cadrul Microsoft: "HTC este partener Microsoft încă de la anunțarea primelor noastre telefoane, acum aproape 10 ani. Ne bucurăm că putem continua această călătorie prin lansarea Windows Phone 7. Această nouă platformă caracterizează direcția nouă pe care Microsoft, împreună cu partenerii săi și, deci și cu HTC, o va urma pentru lansarea pe piață a cinci noi terminale Windows Phone".

Windows Phone 7

Windows Phone 7 a fost conceput atent pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea să realizeze mai multe lucruri cu efort mai mic, prin intermediul Hub-ului unic și al interfeței Live Tiles. Hub-ul Windows Phone 7 oferă acces rapid și simplu la cele mai recente și mai importante informații și include conținut provenit din People, Pictures, Games, Music&Video, Office și Marketplace.

Portofoliul HTC Windows Phone 7

HTC a adus design inovator și creativitate noului portofoliu de telefoane Windows Phone 7, atât prin materiale deosebite și elementele de design unice, dar și printr-o gamă de funcții și tehnologii incitante și de ultimă generație. Prin noul HTC Hub, HTC oferă o serie de aplicații în exclusivitate și instrumente între care noile aplicații meteo HTC și pentru bursă, o nouă aplicație foto, care permite utilizatorului să aplice efecte speciale înainte de a partaja fotografiile cu prietenii.

HTC 7 Surround

Fie că este vorba despre jocuri, de filme sau muzică, HTC 7 Surround este cel mai avansat telefon multimedia. Pentru că dispune de un difuzor glisant unic cu tehnologie Dolby Mobile™ și SRS WOW HD™, dar și de un stativ integrat, HTC 7 Surround oferă sunet surround virtual de înaltă fidelitate care permite utilizatorilor să se bucure de melodiile preferate și clipurile video, împreună cu prietenii, într-un mod comod și elegant. Utilizatorii nu vor mai fi condiționați de utilizarea căștilor pentru experiența sunetului surround, pentru că HTC 7 Surround transformă experiența sonoră într-una naturală și comodă.

HTC Mozart

Sculptat dintr-un singur bloc de aluminiu eloxat (anodizat), HTC 7 Mozart duce designul la nivelul următor și se conferă o senzație deosebită la atingere. HTC 7 Mozart, subțire și rezistent, nu doar arată foarte bine, însă oferă și un sunet de foarte bună calitate, datorită tehnologiilor Dolby Mobile™ și SRS WOW HD™ pentru o audiție surround, de înaltă fidelitate.

HTC 7 Trophy

Gamerii vor aprecia viteza și timpul de reacție foarte bun al telefonului care rulează jocuri de acțiune solicitante, calități datorate procesorului foarte performant Snapdragon de 1 GHz și ecranului sensibil la atingere WVGA, de 3,8 inch. Sunetul virtual surround de înaltă fidelitate, datorită SRS WOW HD™, oferă o experiență audio complexă indiferent dacă utilizatorul joacă un joc, dacă urmărește un clip video sau ascultă muzica preferată.

HTC 7 Pro

Dezvoltarea lui HTC 7 Pro a fost determinată de dorința unor utilizatori de a combina eficiența business la cel mai înalt nivel cu posibilitatea de a profita din plin de timpul liber. Telefonul elegant dispune de o tastatură full QWERTY care se glisează și se înclină la un anumit unghi și care oferă posibilitatea de tastare rapidă și comodă. În același timp, instrumente destinate productivității, precum posibilitatea de sortare, scanare și administrare a mesajelor email din Outlook, deschiderea și editarea documentelor Office din telefon sau urmărirea evoluțiilor de la bursă prin aplicația HTC dedicată, oferă instrumente noi, foarte utile pentru oamenii de afaceri.

 

HTC HD7

Utilizatorii telefonului HTC HD7 se pot bucura de clipurile video și filmele preferate pe ecranul cinematic high-resolution de 4,3 inch, iar stativul le permite acestora să vizioneze filmele fără să țină telefonul în mână. Pentru cei care nu vor să sacrifice nimic din experiența de joc mobilă, HTC HD7 însuflețește gameplay-ul într-un mod care scoate consola de joc dincolo de granițele casei.

Disponibilitate

Cele cinci noi smartphone-uri HTC vor fi disponibile prin operatorii mobili și distribuitorii din principalele piețe din Europa, Asia-Pacific și America de Nord spre sfârșitul lunii octombrie.

 

Europa

• HTC HD7 va fi disponibil în Germania prin Telefonica O2 și, în exclusivitate, în Marea Britanie și Irlanda.

• HTC HD7 va fi disponibil în Sania prin Telefonica Movistar.

• HTC HD7 va fi disponibil în Franța prin Bouygues Telecom

• HTC 7 Mozart va fi disponibil prin Orange, în exclusivitate, în Franța, Marea Britanie, Elveția și Spania

• HTC 7 Mozart va fi disponibil în exclusivitate în Germania prin Deutsche Telekom AG.

• HTC 7 Mozart va fi disponibil în Austria prin Orange

• HTC 7 Trophy va fi disponibil prin Vodafone, în exclusivitate în Germania, Franța, Spania, Marea Britanie, Austria și Elveția.

• HTC 7 Mozart și HTC HD7 vor fi disponibile fără restricții în Italia

America de Nord

• HTC 7 Surround și HTC Surround vor fi disponibile în exclusivitate în Statele Unite prin AT&T

• HTC HD7 va fi disponibil în exclusivitate în Statele Unite prin T-Mobile

• HTC 7 Pro va fi disponibil prin Sprint în prima jumătate a anului 2011

• HTC 7 Surround va fi disponibil în exclusivitate în Canada prin Telus

Asia-Pacific

• HTC HD7 va fi disponibil în Australia, în exclusivitate, prin Telstra.

• HTC HD7 va fi disponibil în exclusivitate prin Telecom Noua Zeelandă.

• HTC HD7 va fi disponibil în Singapore, în exclusivitate, prin Singtel.

• HTC HD7 va fi disponibil în Malaezia pri Maxis.

• HTC HD7 va fi disponibil în Taiwan prin Taiwan Mobile.

• HTC HD7 va fi disponibil în Hong Kong prin CSL, 3 și China Mobile.

• HTC 7 Mozart va fi disponibil în exclusivitate în Australia prin Telstra.

• HTC 7 Mozart va fi disponibil în exclusivitate în Singapore prin Starhub.

• HTC 7 Mozart va fi disponibil în Hong Kong prin CSL, 3 și China Mobile.

• HTC 7 Mozart va fi disponibil în exclusivitate în Taiwan prin Chungwa.

• HTC 7 Trophy va fi disponibil în exclusivitate în Australia și Noua Zeelandă prin Vodafone

• HTC 7 Trophy va fi disponibil în exclusivitate în Singapore prin M1

În Romania telefoanele HTC Mozart, HD7 și HTC 7 Pro vor fi disponibile prin operatorii locali începând cu luna noiembrie. Prețurile telefoanelor vor fi stabilite în funcție de pachetele anunțate de operatorii locali.