.

HTC a lansat pe 19 februarie noul HTC One, cu un design unic și carcasă unibody - acesta dispune de funcții precum HTC BlinkFeed, HTC Zoe și HTC BoomSound, inovații HTC Sense care reinventează experiența mobilă și stabilesc noi standarde în telefonia mobilă. "Consumatorii sunt, astăzi, asaltați de un flux constant de știri și informații. Deși telefoanele mobile sunt mijlocul prin care consumatorii țin legătura cu cei dragi sau află cele mai importante informații, acestea nu au reușit până acum să țină pasul cu modul în care aceștia le utilizează de fapt. O abordare nouă și diferită este necesară, iar prin noul HTC One, este exact ceea ce am realizat: am reimaginat experiența pe un telefon mobil, plecând de la nevoile esențiale tocmai pentru a reflecta această nouă realitate", precizează Peter Chou, CEO HTC Corporation.

HTC BlinkFeed: Un flux personalizat direct pe ecranul principal

În centrul experienței oferite de noul HTC One se află HTC BlinkFeed. HTC BlinkFeed aduce cu sine o experiență îndrăzneață, care transformă ecranul principal într-un flux continuu de informații personalizate, precum noutăți din social media, divertisment, lifestyle, știri și fotografii. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiți să acceseze mai multe aplicații pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. HTC BlinkFeed reunește cel mai nou conținut preluat din cele mai relevante și mai interesante surse pentru utilizator, totul într-un singur spațiu, fără a fi nevoie de multe aplicații sau site-uri.

Pentru a demonstra această nouă abordare dinamică, HTC va oferi acces către conținut local și internațional preluat din peste 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, de la cele mai importante conglomerate media, precum AOL și companiile sale media, ESPN, MTV, Vice Media, CoolHunting, Reuters și multe altele. Pentru mai multe informații despre partenerii de conținut HTC BlinkFeed, vă rugăm să vizitați HTC Blog.

Camera HTC UltraPixel cu HTC Zoe

Camera HTC UltraPixel redefinește modul în care utilizatorii fac fotografii și în care le distribuie. HTC Zoe oferă utilizatorilor posibilitatea de a fotografia sau filma la rezoluție mare cu ajutorul noului HTC One. Aceste fotografii sau filme pot fi apoi vizualizate într-un mod unic, cu ajutorul unei galerii dinamice. Totodată, HTC Zoe va crea în mod automat montaje video folosind acest conținut, imagini și clipuri video cu muzică integrată, editate în mod profesionist, cu tranziții și efecte speciale. Acestea pot fi remixate sau recreate și, apoi, distribuite cu ușurință în rețelele sociale, prin e-mail sau prin alte servicii.

Pentru a realiza aceasta experiență, HTC a dezvoltat o cameră foto specială, care include un obiectiv cu diafragmă f/2.0 și un senzor revoluționar cu UltraPixels, care reține cu 300% mai multă lumină decât senzorii tradiționali ai unei camere de smartphone. Această nouă abordare aduce cu sine și o performanță importantă în cazul condițiilor de iluminare slabe și o serie de alte îmbunătățiri ale calității fotografiilor și clipurilor video. Totodată, posibilitatea de a te autofotografia sau filma este doar la o atingere distanță, prin intermediul unei camere frontale cu unghi foarte larg, care permite capturi 1080p. Stabilizatorul de optic imagine cu mai multe axe pentru ambele camere asigură o filmare mult mai clară, atât când este efectuată din mișcare, cât și de pe loc. Camera HTC UltraPixel mai dispune și de o serie de alte caracteristici și efecte precum panoramare 360’, alipirea secvențelor selectate sau posibilitatea de a elimina obiectele nedorite.

HTC BoomSound

Noul HTC One oferă și cea mai bună experiență audio dintre toate telefoanele mobile disponible astăzi pe piață. HTC BoomSound lansează, pentru prima dată în cazul unui telefon, boxe stereo frontale cu amplificator dedicat și un display HD impresionant, care conduc utilizatorul spre o experiență unică ce combină sunetul cu video, indiferent dacă utilizatorul ascultă muzică, se joacă ori vizionează clipuri;e preferate de pe YouTube™. Beats Audio™ este integrat întreaga experiență, pentru ca utilizatorii să se bucure de un sunet bogat și autentic atunci când ascultă muzica preferată, vizionează clipuri pe YouTube sau dacă se bucură de jocuri.

Înregistrarea HDR folosește microfoane duale și procesare audio avansate pentru a capta un sunet clar, bogat, demn de o filmare HD. Conversațiile telefonice se aud perfect cu ajutorul HTC Sense Voice™ - acesta ridică volumul și calitatea sunetului în cazul conversațiilor în medii zgomotoase.

Design din metal, unibody

Cu un design din aluminiu, unibody, și un ecran de 4.7", Full HD (1080p), noul HTC One are încorporat cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, Jelly Bean, și dispune de tehnologie LTE pentru o navigare rapidă, într-un pachet care combină designul premium și tehnologia de ultimă oră.

Disponibil în culorile argintiu și negru, designul unibody elegant face ca terminalul să fie ușor și confortabil de manevrat și scoate în evidență tehnologia unică a antenei HTC, care îi ajută pe utilizatori să obțină un semnal puternic. Ecranul rezistă la zgârieturi, reduce reflexia luminii și dispune de o rezoluție impresionantă de 468ppi, oferind culori naturale și bogate.

Disponibilitate la nivel global

Noul HTC One va fi disponibil, prin intermediul a mai mult de 185 de operatori mobili și retaileri, în mai mult de 80 de regiuni și țări, începând cu luna martie. Pentru mai multe informații și pentru precomenzi, vă rugăm să vizitați http://www.htc.com.