.

Huawei a lansat noul său smartphone Ascend G7, în cadrul IFA 2014 - construit cu o măiestrie remarcabilă, având un ecran HD de 5,5 inci, o conectivitate 4G Cat4 îmbunătățită și o cameră principală optimizată, de 13MP, Ascend G7 arată uimitor și permite oamenilor să lucreze inteligent și să se distreze la fel. Ascend G7 este cel mai recent telefon Huawei, venind în completarea seriei de modele Ascend G, care promit tehnologie avansată pusă la îndemâna tuturor. "Într-o piață plină de smartphone-uri de nivel mediu, care au un aspect de plastic, Ascend G7 iese în evidență cu un design metalic elegant, construit cu atenție la detalii", precizează Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. "Dinamicul Ascend G7 4G a fost creat pentru consumatorii din întreaga lume pentru a "Face Posibil" ca aceștia să își îmbrățiseze individualitatea și să își trăiască viața în felul lor”.

Arată uimitor!
Huawei Ascend G7 este un telefon care poate pune în valoare stilul oricui. Subțire, de doar 7,6 mm și cu o greutate de 165 grame, Ascend G7 este realizat folosind tehnologia de talie mondială, Nano Molding (NMT), pentru a crea un design unibody metalic premium, cu o textură mai bogată și o senzație plăcută la atingere. Ecranul HD de 5,5 inci, cu o rezoluție de 1280 x 720, se potrivește cu ușurință și este confortabil de ținut într-o singură mână, în timp ce partea din față este delimitată de cea din spate printr-o linie subțire de 0,8 mm, bine definită, care reflectă echilibru și eleganță. Ascend G7 este disponibil în culori clasice metalizate precum: auriu, argintiu și gri deschis.

Muncește inteligent!
Ascend G7 este dotat cu un puternic procesor Qualcomm quad-core de 1.2 GHz și dispune de o baterie puternică de 3000 mAh Li-Polymer. Cu noua tehnologie de economisire a energiei, specifică Huawei, care oferă trei moduri de economisire a energiei - economisirea normală, cea inteligentă, și ultra economisirea de energie - Ascend G7 permite utilizarea intensivă de până la 1,2  zile și capacitatea de a opera încă 24 de ore cu doar 10% baterie. Huawei Ascend G7 este dotat cu tehnologia 4G care permite o conectivitate mai rapidă și mai sigură decât oricând. Filmele pot fi descărcate în câteva minute și fișierele de lucru pot fi încărcate în câteva secunde, cu viteze de până la 150 Mbps.

Puterea și viteza telefonului Ascend G7 sunt ideale pentru consumatorii care au un ritm de viată grăbit, derulat pe repede-înainte. Tehnologia inteligentă de comutare a antenei asigură un semnal de rețea consistent și îmbunătățește experiența de utilizare a conectivității wireless. Compatibil cu rețelele din întreaga lume, Ascend G7 este un telefon cu adevărat global, care maximizează conectivitatea și eficiența în materie de smartphone-uri.

Timp liber de calitate
Delectează-te cu imagini de o calitate superioară realizate cu Huawei Ascend G7! Cu o cameră principală de 13MP, având un obiectiv wide angle BSI de 28 mm și o cameră frontală de 5MP, cu un obiectiv cu unghi larg de 88 de grade, fotografiile panoramice pot fi realizate atât pe verticală cât și pe orizontală. Mai mult, printr-un dublu click pe butonul de volume down, o imagine poate fi capturată într-o secundă.

Ascend G7 oferă posibilități de îmbunătățire a procesului de editare foto, inclusiv focalizare manuală pentru a regla fotografiile care sunt în afara ariei de focalizare, și caracteristici independente de măsurare a luminii pentru fotografiile realizate în condițiile unei lumini slabe.

Ascend G7 va fi disponibil cu EMUI 3.0, noua versiune a interfeței intuitive Huawei, care permite operarea mai ușoară a telefonului cu o singură mână și care are un aspect nou. În plus, EMUI 3.0 se adresează în mod intuitiv și activ nevoilor zilnice prin detalii practice de design, precum convergența funcțiilor-cheie ale smartphone-ului: apelare, contacte și mesaje, care pot fi accesate acum mult mai ușor și se poate trece de la una la alta, printr-o singură glisare orizontală.

Disponibilitate
Prețul de vânzare recomandat pentru Huawei Ascend G7 este de 299 de euro. Modelul va fi disponibil în Germania, Italia, Spania, Danemarca, Ungaria, Olanda, Turcia, Polonia, Norvegia, Africa de Sud și Mexic începând cu luna septembrie 2014, urmând să fie comercializat și pe alte piețe.

Despre Huawei
Huawei este unul din principalii furnizori globali de solutii in domeniul IT&C. Prin dedicarea catre inovatia centrata spre consumatori si parteneriate cheie, Huawei este capabil sa ofere avantaje complete in ceea ce priveste retele de telecomunicatii, echipamente si cloud computing. Obiectivul companiei este de a aduce maximum de valoare pentru operatori telecom, companii si consumatori oferind solutii si servicii competitive. Produsele și serviciile Huawei sunt folosite în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii.