.

IBM Software University 2007 a reunit în Sinaia peste 100 de reprezentanți ai partenerilor IBM pentru o săpămână intensivă de training. Desfășurată între 25 februarie și 2 martie, a patra ediție a evenimentului a avut ca temă centrală prezentarea celor mai noi informații legate de produsele din familie: Lotus, Tivoli, WebShpere, Rational și Information management.

Seminariile au fost ținute de către specialiști IBM România și CEMAAS (Europa Centrală și de Est, Austria și Africa) și au pus accent pe învățarea dinamică. Reprezentanții companiilor IBM Business Partner și ai distribuitorilor autorizați au primit informații de ultimă oră privind soluțiile de management al informației, conținutului și proceselor de afaceri oferite de IBM.

Pentru a ajuta partenerii IBM să ofere clienților finali cele mai potrivite soluții IT, fiecare seminar a avut o componentă interactivă constând în studii de caz și demonstrații. În premieră la această ediție, participanții au fost împărțiți în 8 echipe de lucru și au primit ca sarcină pregătirea unei oferte pentru o 'licitație virtuală' în care au jucat rolul furnizorului, susținută în ultima zi de training. În rezolvarea sarcinii, participanții au trebuit să utilizeze cunoștințele acumulate pe tot parcursul evenimentului.

IBM Software University este o oportunitate pentru dezvoltarea personală a fiecărui membru din echipa partenerilor IBM. Prin sprijinul acordat echipelor IBM Business Partners , IBM Software University le oferă clienților garanția că vor primi cea mai bună consultanță în alegerea soluției IT potrivite pentru afacerea lor.

IBM Sofware University este un proiect care demonstrează devotamentul IBM pentru performanță și apropierea de partenerii din toată lumea. Faptul că a patra ediție locală a evenimentului a atras peste 100 de participanți este un compliment la adresa capacității IBM de a sprijini companiile partenere în atingerea celor mai bune rezultate pentru ei, pentru IBM, dar mai ales pentru clienți.