.

P 21 august s-a deschis ediția a doua a Festivalului de web-design Internetics, dedicat promovării calității conținutului digital în Internet-ul românesc și recompensării excelenței în web-design. Anul acesta, categoriile în care vor putea fi înscrise site-uri s-au redus la 13: Afaceri, Artă și cultură, Cariere, Comerț, Divertisment, Educație și știință, Guvernământ, Lifestyle, Mass-media, Personal, De prezentare, Societate civilă, Sport. Se vor acorda premii speciale pentru 'Cea mai creativă campanie de publicitate', 'Cea mai inovativă utilizare a tehnologiei', 'Cel mai neconvențional website' și un premiu de excelență pentru 'Cea mai semnificativă contribuție la dezvoltarea Internetului în România'. Marele Premiu al festivalului va fi titlul de 'Cel mai bun web-designer al anului 2002'.
Înscrierile în concurs se vor încheia pe 15 septembrie, urmând ca până pe 11 octombrie să se desfășoare cele 3 etape de jurizare: preselecția, desemnarea nominalizărilor și votul final asupra câștigătorilor. Procedura de înscriere, componența juriului și alte detalii utile sunt disponibile la www.internetics.ro. Gala de premiere va avea loc pe 25 octombrie 2002.
Concursul de web-design va fi însoțit și de o suită de seminarii dedicate web-ului românesc, programate în datele de 22, 23 și 24 octombrie.