.

Furnizorii de servicii de imprimare care doresc să își extindă oferta și să își crească veniturile pot profita de o serie de oportunități de dezvoltare prezente pe piață. “Am identificat schimbarea care are loc pe piața imprimării și ne angajăm să îi ajutăm pe furnizori să profite de aceste transformări. Ofertele noastre vor permite furnizorilor să descopere oportunități de business, să câștige noi teritorii și să se adapteze la aceste schimbări”, precizează Robert Stabler (foto), senior vice president și general manager, Global Graphic Communications Business Group, Xerox.
 
 
Principalele zone de creștere sunt: producția color inkjet, aplicațiile digitale pentru ambalaje și investițiile în soluții pentru fluxurile de lucru. InfoTrends detaliază aceste tendințe:
 
Se preconizează că volumul global al producției color inkjet va crește cu 23%, până în 2019.
 
Imprimarea digitală pentru ambalaje va crește cu 22,5%, până la finalul anului 2019.
 
Principala inițiativă a furnizorilor de servicii de imprimare va consta în extinderea funcțiilor fluxurilor de lucru și furnizarea de servicii noi.
 
 
Xerox ajută furnizorii să profite de aceste oportunități oferite de piață prin lansarea de noi produse și prin diverse oferte inovatoarea care sunt dezvăluite la drupa 2016, în Dusseldorf, Germania. Sub sloganul “Let the Work Flow,” Xerox arată modul în care furnizorii pot să facă față provocărilor, să crească valoarea companiei lor și să își optimizeze fluxul de lucru, automatizând, integrând și crescând productivitatea operațiunilor lor.
 
O serie de instrumente pentru imprimarea de producție, soluții pentru fluxurile de lucru, resurse pentru dezvoltarea afacerilor și diverse aplicații – direct mail, cataloage, cărți, marketing tranzacțional, fotografii și ambalaje – sunt prezentate la standul Xerox. Participanții la eveniment pot afla despre maniera în care soluțiile complete, automatizate și integrate transformă și consolidează operațiunile.
 
Xerox participă la săptămâna dedicată presei, în Dusseldorf, între 29 februarie și 2 martie.
 
Xerox va fi prezentă la drupa și în perioada 31 mai – 10 iunie, în zona 8B, Messe Dusseldorf.