.

Performanțele avansate ale soluțiilor de eLearning realizate de compania SIVECO România au dus la înscrierea României la Gala Finaliștilor din cadrul World Summit for Information Society - competiția mondială ce selectează și promovează cele mai valoroase produse ce înglobează conținut multimedia.

Concursul a reunit 168 de țări de pe toate continentele, urmărind diversitatea și identitatea culturală a produselor și proiectelor multimedia ce contribuie în mod efectiv și creativ la informatizarea educației. Țara noastră a participat la toate cele 8 categorii ale competiției cu produse selecționate în urma etapei naționale, finalizate în luna iulie 2005.

Cu toate acestea, premiul la secțiunea de eLearning a revenit lecțiilor AeL (prezentate în concurs ca 'žAdvanced e-Learning Objects') de către SIVECO România, compania dezvoltatoare a platformei de eLearning, prezentă azi în toate liceele din România. Cu peste 1500 de titluri de lecții interactive, Pachetul complex Advanced e-Learning Objects cuprinde documentare și prezentări multimedia, experimente și simulări virtuale, cursuri electronice, momente de lecție, lecții cu strategie didactică predefinită. Toate aceste instrumente didactice virtuale funcționează în liceele din întreaga țară, în cadrul Programului Sistem Educațional Informatizat (SEI) și pot fi descărcate gratuit de la adresa <http://portal.edu.ro>, web site-ul oficial al proiectului SEI.