.

Logitech a câștigat la ediția de anul acesta a Red Dot Awards nouă premii pentru design de produs. Este al cincilea an consecutiv în care Red Dot recunoaște Logitech pentru excelența în design de produs. Totalul victoriilor din acest an egalează recordul deținut de companie anul trecut dar include și un prestigios „Best of the Best“ Red Dot Product Design Award la categoria Computer and Information Technology pentru tastatura Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, premiu care este rezervat celui mai bun design de produs al celui mai bun dispozitiv din fiecare categorie. „Design-ul face parte din ADN-ul companiei, iar premiile Red Dot validează misiunea noastră de a promova design de înaltă clasă“, precizează Alastair Curtis, designer-șef în cadrul Logitech.
 

Lista produselor premiate anul acesta include următoarele dispozitive:

●     Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard (Best of the Best)

●     Logitech Spotlight Wireless Presentation Remote

●     Logitech BRIO 4K Pro Webcam

●     Logitech G810 Orion Spectrum

●     Logitech G Prodigy Series

●     Logitech POP Home Switch

●     Logitech BASE

●     Logitech M720 Triathlon Mouse

●     Logitech Party Collection

 
Red Dot Award este o competiție destinată design-ului de produs, ce apreciază cele mai bune produse ale anului din întreaga lume. Onorarea unui grup select de produse câștigătoare din miile inscrise în fiecare an la Red Dot sunt alese de un juriu internațional care caută să găsească produse care ies în mod semnificativ în evidență prin design de excepție.
 
Despre Logitech
 
Logitech concepe produse care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 35 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe oameni mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Brand-ul Logitech include Jaybird, Logitech G și Ultimate Ears. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI). (LOGIIR)