.

Începând cu jumătatea lunii mai 2011, Dan Roman a părăsit echipa de conducere a S&T România. În cei 10 ani petrecuți în cadrul S&T, contribuția sa a avut un rol important în dezvoltarea operațiunilor companiei atât în plan local cât și în plan regional. „Prin experiența sa antreprenorială și profesionalismul său, Dan Roman a constituit un model de implicare și pasiune pentru domeniul tehnologiei informației, model care i-a influențat pozitiv pe cei cu care a lucrat în S&T. Ținem ca și pe această cale să îi mulțumim pentru colaborarea din cadrul echipei de management a S&T și să îi urăm mult succes în viitor", precizeaza Bogdan Cocora (foto), Director General – S&T România.

Despre S&T România - www.snt.ro

În cei 17 ani de activitate locală, S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaționale din România. Principalele domenii IT în care activează S&T sunt consultanța, dezvoltarea, implementarea și operarea de soluții, procese și sisteme IT adaptate necesităților clienților. Compania oferă soluții informatice bazate pe un portofoliu bogat de aplicații software, infrastructură hardware și de comunicații, precum și o gamă completă de servicii de consultanță, proiectare, implementare de soluții IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, pentru clienți din domeniile guvernamental, telecomunicații, producție industrială, servicii financiare, producerea și distribuția de energie, îngrijirea sănătății.

S&T furnizează servicii de suport tehnic și mentenanță pe bază de SLA și servicii de tip outsourcing. S&T România deține certificări bazate pe standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008 și SR ISO/CEI 27001:2006 și deține premiul J.M.Juran pentru excelență în managementul calității.

S&T România este membră a grupului S&T, cel mai important furnizor de consultanță IT, soluții și servicii IT pentru clienții din Europa Centrală și de Est. Grupul numără aproximativ 2.200 de angajați și a realizat vânzări în valoare de 411 milioane Euro în 2009.