.

AOC a lansat cel mai nou monitor de gaming din portofoliul său, g2460Pg, un model premium pentru o experienţă de gaming la cel mai înalt nivel. Datorită tehnologiei NVIDIA G-SYNC integrate, AOC g2460Pg permite utilizatorilor să se bucure de sesiuni de joc intense. Lag-ul este astfel eliminat, iar acțiunile jucătorilor sunt afișate instantaneu pe ecran. Cu o rată de refresh superioară, de 144 Hz, un timp de răspuns de numai 1ms şi un DisplayPort ultra rapid, cel mai nou model de la AOC elimină efectele de ghosting și screen tearing. Perfect adaptat standardelor vizuale impuse de ultimele titluri din gaming, g2460Pg se bucură de un ecran widescreen Full HD de 61 cm (24") cu panou TN.

Imagini ultra clare, pentru acțiune intensă

La fel ca fratele său mai mare, g2460Pqu myUltraSpeed, noul model g2460Pg din gama Style se mândreşte cu o întreagă serie de specificaţii ce oferă o experienţă de gaming demnă de cele mai spectaculoase jocuri. Timpul de răspuns de numai 1ms și rata de refresh de 144 Hz elimină efectul de ghosting, garantând imagini clare chiar şi în cele mai intense momente ale acțiunii, și oferă gamerilor un avantaj competitiv.

AOC g2460Pg redesenează imaginea de două ori mai rapid decât modelele convenţionale de 60Hz. Astfel, monitorul oferă o experiență vizuală mult mai comodă și mai puțin obositoare pentru ochi, iar utilizatorii se pot concentra un timp îndelungat chiar și în cazul celor mai solicitante jocuri, precum cele din categoria first-person shooter. Modelul se bucură de o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 şi o luminozitate de 350 cd/cm², pentru culori vibrante și imagini luminoase. În plus, conectorul DisplayPort integrat oferă o transmisiune rapidă şi clară.

Gaming la cel mai înalt nivel cu NVIDIA G-SYNC

Pentru a oferi o experiență de gaming și mai captivantă, modelul g2460Pg este echipat cu noua tehnologie G-SYNC de la NVIDIA, expert în domeniul plăcilor grafice. Modulul G-SYNC integrat în monitor duce experienţa de gaming la un nou nivel prin sincronizarea ratei de refresh a ecranului cu cea a GPU-ului plăcii grafice.

Un monitor de gaming complet

Eliminarea elementelor care pot distrage atenţia, prin păstrarea unui spațiu de lucru mai puțin aglomerat, oferă un avantaj competitiv oricărui gamer. O gamă largă de funcţii ergonomice, precum înclinarea, pivotarea și ajustarea înălţimii ecranului, permite utilizatorilor să adapteze monitorul la nevoile personale. Dimensiunea ecranului de 61 cm (24") este ideală pentru împătimiţii jocurilor, obişnuiţi să stea foarte aproape de ecran în timpul sesiunilor lungi de gaming. Mai mult, porturile USB 3.0 şi 2.0 integrate permit un transfer mai rapid de date, dar și încărcarea telefonului mobil. Monitorul AOC include și funcţia crosshair, ce permite gamerilor să vadă exact care este centrul ecranului prin simpla apăsare a unui buton dedicat. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiți să marcheze zona într-un mod ce ar putea afecta suprafaţa ecranului.

Plăcut pentru ochi, plăcut pentru mediu

Performanţa impresionantă a modelului g2460Pg nu compromite eficiența energetică. Monitorul vine echipat cu soluţii software inteligente precum EcoMode sau e-Saver, ce ajută la scăderea consumului de curent electric. Noul model AOC îndeplineşte standarde de mediu stricte, precum EnergyStar 6.0 şi TCO 6.0.