.

Orange invită clienții să testeze în avanpremieră noul iPhone 4S la Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City, pe 10 noiembrie, ora 22:00. Totodată, cei care s-au înregistrat pentru precomenzi pe site-ul www.orange.ro pot ridica smartphone-ul din Orange shop Băneasa în aceeași seară.

În cadrul evenimentului, specialiștii Orange vor demonstra noile capacități ale iPhone 4S, precum noul sistem de operare iOS 5, serviciile iCloud, noua cameră de 8MP, Siri sau aplicațiile dezvoltate de Orange, disponibile și pentru utilizatorii iPhone: Orange film, TV Live de la Orange și Contul tău Orange.

Orange iPhone 4S poate fi achiziționat începând de la 179 euro împreună cu un abonament Panteră pentru iPhone 49 pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. Prețurile sunt valabile atât pentru clienți noi, cât și pentru clienți existenți. Începând cu 11 noiembrie, smartphone-ul poate fi achiziționat din orice magazin Orange. Cunoscând apetitul clienților care dețin un iPhone pentru aplicații, Orange continuă să dezvolte propriul său portofoliu de aplicații, disponibil în Apple App Store. În prezent, aplicațiile Orange sunt descărcate de 1 din 3 clienți utilizatori de iPhone.