.

BitDefender a început recent o colaborare cu divizia Cisco Consumer Products, pentru a promova în comun soluții în zona de conectivitate și securitate a informației pentru consumatorii casnici. „La acest moment, nu există suficiente soluții integrate, concentrate pe nevoile clientului final de conexiune la internet și de protecție a datelor personale, astfel că acestă colaborare reprezintă o bună oportunitate pentru aceștia. Soluțiile de securitate, echipamentele hardware și suportul tehnic 24/7 se vor completa reciproc pentru a răspunde în totalitate cerințelor clienților rezidențiali", precizează Bogdan Lupu, Channel Manager BitDefender România.

Pachetele incluse în această ofertă sunt: Cisco Linksys Wireless-G Home Router cu SpeedBurst (WRT54GH) + BitDefender Antivirus 2011 și Cisco Linksys Wireless-N Broadband Router (WRT160N) + BitDefender Internet Security 2011. Acestea oferă utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la internet foarte ușor, beneficiind în același timp de soluțiile de securitate oferite de BitDefender.

„Clienții români pot achiziționa începând de astăzi pachetul promoțional prin distribuitorul RHS și prin partenerii BitDefender si Cisco. Suntem onorați să colaborăm cu Cisco și să oferim inovație în tehnologie, calitate și siguranță utilizatorilor atunci când aceștia navighează pe internet", precizează Bogdan Lupu.

„Routerele Cisco Linksys WRT54GH Wireless-G Home cu SpeedBurst și Cisco Linksys Ultra RangePlus Wireless-N broadband WRT160N simplifică și extind rețelele pe care le folosim acasă. Echipamentele noastre sunt concepute astfel încât utilizatorii pot trăi diferite experiențe în ceea ce privește conexiunea la intenet, pe de o parte, și pot lucra într-un mediu wireless sigur și eficient, pe de altă parte. Atenția noastră este îndreptată către o lume în care conexiunile în bandă largă sunt folosite în toate aspectele vieții cotidiene, de aceea securitatea, ușurința în utilizare și operare sunt caracteristici definitorii ale echipamentelor noastre. Routerele Cisco Linksys WRT54GH Wireless-G Home cu SpeedBurst și Cisco Linksys Ultra RangePlus Wireless-N broadband WRT160N susținute de soluțiile de securitate BitDefender vor ajuta consumatorii să își configureze mult mai ușor rețele de o securitate ridicată fără a avea nevoie de configurații și setări complicate", precizează Petrică Ruță, Enterprise & Commercial Regional Sales Manager la Cisco.

Router-ul Cisco Linksys WRT54GH Wireless-G Home cu SpeedBurst este ideal pentru conectarea la internet a unei rețele de până la 4 calculatoare chiar dacă aceasta este wireless sau cablată. Tehnologia SpeedBurst poate asigura o viteză mai mare pe conexiunile wireless în comparație cu un router Wireless G normal.

Router-ul Cisco Linksys Ultra RangePlus Wireless-N Broadband WRT160N permite utilizatorilor să se conecteze fără fire și are încorporat un switch 10/100 cu 4 porturi full duplex pentru a conecta rețeaua cablată existentă. Access Point-ul încorporat în router folosește cea mai nouă tehnologie de rețea wireless: Wireless N (draft 802.11n) și este compatibilă cu standardele mai vechi, Wireless B și G . Spre deosebire de tehnologiile de rețea wireless normale care pot fi bruiate de reflexiile semnalelor, tehnologia MIMO din WRT160N folosește aceste reflexii pentru a mări aria de acoperire și a reduce „punctele moarte" în aria de acoperire wireless. Semnalul puternic are o arie de acoperire mai mare și menține conexiunea wireless mult mai bine decât standardul Wireless G.

Recent lansată, generația BitDefender 2011 are o interfață inovatoare care permite utilizatorilor să își personalizeze configurația în funcție de nevoile și nivelul lor de cunoștințe în utilizarea calculatorului. În plus, caracteristicile introduse în produsele BitDefender 2011 pentru optimizarea performanței ajută utilizatorii să își securizeze calculatorul, fără încetinirea altor aplicații și procese, asigurând un consum redus de resurse. Produsele BitDefender 2011 sunt ușor de utilizat și oferă clienților informații utile pentru a răspunde nevoilor acestora privind securitatea online. Produsele beneficiază de suport tehnic gratuit 24/7.