.

Furnizorul regional de servicii cloud Central Europe On-Demand (CE On-Demand) și S&T, cel mai important furnizor de consultanță, soluții și servicii IT din Europa Centrală și de Est, au anunțat astăzi semnarea unui acord de parteneriat strategic.

Potrivit condițiilor stabilite în contract, CE On-Demand va furniza către S&T servicii de mesagerie, colaborare și comunicații unificate bazate pe tehnologia Microsoft, împreună cu soluții automatizate de backup și recuperare a informațiilor din cloud. S&T va oferi acest portofoliu complet de servicii cloud clienților săi mari de la nivel de grup.

„Parteneriatul cu S&T are o valoare excepțională pentru compania noastră,având în vedere că serviciile noastre sunt destinate companiilor mari din regiunea Europei Centrale și de Est, cu accent pe piețele din Austria, Slovenia, Slovacia, România, Polonia, Republica Cehă și Croația. Aceasta este o piață imensă, dar, cu eforturi comune, cred că vom fi în măsură să furnizăm corporațiilor din toate domeniile, soluții de afaceri de tip enterprise, fiabile și sigure, livrate prin intermediul tehnologiei cloud", precizează Rainer Weinzettl (foto), General Manager Austria, CE On-Demand.

Serviciile de tip cloud sunt utilizate cu succes în întreaga lume de mai mult de un milion de clienți ai companiei CE On-Demand.

„În viitor, printr-o simplă conexiune la internet clienții noștri vor avea acces la conturile de e-mail, servicii de mesagerie sau de comunicații. Ei vor primi toate soluțiile solicitate direct din nor, care este găzduit de către S&T. Prin parteneriatul cu CE On-Demand, S&T se poziționează ca un furnizor de servicii cloud inovatoare și de încredere și oferă aceste servicii la un nivel ridicat, indisponibil până în prezent în majoritatea țărilor în care activează grupul nostru. Din punct de vedere al inovației tehnologice, această colaborare reprezintă un important punct de referință pentru compania noastră, iar clienții noștri, cu siguranță, vor beneficia din plin de beneficiile oferite de această cooperare cu caracter unic", precizează Peter Sturz, membru al consiliului de administrație al S&T.

Grupul S&T activează în 19 țări, în timp ce CE On-Demand are prezență în 10 țări din regiunea Europei Centrale și de Est.