.

Philips anunță disponibilitatea celui mai subțire monitor din categoria monitoarelor widescreen cu diagonala de 65 inch. Philips BDL6551V aduce din nou dovada poziționării sale în fruntea redefinirii și stabilirii tendințelor pe piața de afișaj public. Cu o ramă ultra subțire, display-ul de 65" transmite mesaje într-un mod elegant și atrage atenția trecătorilor datorită dimensiunilor impresionante.

Cel mai subțire monitor de 65’’

Philips își extinde actuala gama de produse de afișaj public care include monitoare plate full HD cu luminozitate ridicată. Ecranul LCD are o grosime a marginii de doar 3,1 cm care, în medie, reprezintă jumătate din grosimea produselor de același tip.

"Avem scopuri precise pentru 2010: Departamentul de Afișaj Public Philips dorește dublarea pieței de distribuție în Europa și conturarea profilului de actor principal al acestui segment de piață. Datorită rezonanței brandului Philips, a experienței și prezenței noastre îndelungate pe piața de monitoare B2B (Business to Business) și a introducerii unei noi și captivante game de produse, avem certitudinea unei poziționări favorabile în vederea atingerii acestui țel", precizează Wilfred de Man, directorul de marketing și vânzări EMEA

 

Caracteristici particulare

Printre numeroasele beneficii pe care display-ul Philips de 65’’ le aduce utilizatorilor se numără:

- Ramă subțire: Designul aduce un plus de eleganță conceptului de expunere publică integrându-se perfect în majoritatea locațiilor și este ideal pentru crearea de ziduri video mozaic.

- Smart Insert: În spatele ecranului este plasată o tehnologie discretă de conectare a unui element multimedia periferic sau a unui PC în format SFF(Small Form Factor). Tehnologia Smart Insert a fost concepută pentru a facilita întreținerea și schimburile efectuate pe calculatoare profesioniste, fără a fi necesară înlocuirea display-ului.

- Conceput pentru a funcținona non-stop: Monitoarele de afișaj public sunt utilizate accesând cele mai solicitante aplicații și sunt testate pentru condiții de funcționare intensivă: 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

- Smart Power: Această tehnologie reglează intensitatea iluminării ecranului și programează de dinainte sistemul în vederea reducerii cu până la 50% consumului energiei, reducând semnificativ din costuri.

Disponibilitate:

Philips BDL6551V este disponibil în România începând cu aprilie 2010. Pentru informații suplimentare despre soluțiile de afișaj public identificate de Philips, accesați www.philips.com/publicsignagesolutions.