.

Investigații și proceduri de ordin penal privind o serie de activități comerciale punctuale ale SIVECO România vizează președintele director general, doamna Irina Socol, și unul din vice-președinții diviziei comerciale, doamna Aurora Crusti.   

Societatea acționează în deplină cooperare cu autoritățile cu privire la orice acte judiciare, în mod transparent și serios. Societatea își susține pe deplin nevinovăția și va demonstra că nici SIVECO și nici Irina Socol, Aurora Crusti sau alți reprezentanți SIVECO nu au comis vreo ilegalitate.

Societatea nu este și nu va fi afectată la nivel operațional, funcționând conform tuturor parametrilor. Vom detalia în cel mai scurt timp planul de continuitate, conform acordului acționarilor.

O dată în plus, reafirmăm standardele ridicate, interne şi internaţionale, pe care le-am respectat de-a lungul timpului și pe care continuăm să le respectăm. Nu există nicio piedică în a respecta toate angajamentele contractuale faţă de clienţi şi furnizori și vom rămâne același partener de încredere, în baza celor 22 de ani de serviciu profesional ireproşabil. 

Sursă: Siveco România