.

Joi, 29 septembrie, in cadrul celei de-a optaa ediții a BINARY 2005 se vor decerna premiile pentru câștigătorii concursului de Idei Software pentru Tineret, e-Idea 2005. Evenimentul va avea loc la ora 18 in sala Madgearu a complexului expozitional ROMEXPO. În premieră, anul acesta SIVECO România acordă premii castigatorilor concursului eIdeea.

Juriul concursului e-Idea a acordat premii urmatorilor participanti:

  • Milosi Nicolae Claudiu - Premiul Route66 pentru proiectul Automatizare si Securitate
  • Popescu Camelia - Premiul SIVECO - pentru proiectul MNA '“ Monitoring Network Activity
  • Jurj Sorin Liviu - Premiul SIVECO - pentru proiectul siemens00
  • Leu George - Premiul SIVECO - pentru proiectul Route optimizer.

Binary și-a deschis porțile miercuri 28 septembrie 2005. Manifestarea cuprinde prezentări de produse și soluții destinate mediului de afaceri, seminarii și o festivitate de premiere a câstigatorilor concursului Concursului e-Idea. Organizat de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, in parteneriat cu Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica si Facultatea de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politechnica Bucuresti, BINARY 2005 reuneste peste 50 de firme expozante din industria electronică si de software din Romania.

SIVECO Romania acorda, în premieră, premii pentru câstigatorii concursului e-Ideea
În mod traditional SIVECO România a participat la toate editiile acestui eveniment, facilitând astfel contactul potentialilor clienti cu specialistii companiei, în cadrul prezentarilor de produse si servicii si a discutiilor libere despre solutiile software furnizate. Pe toata durata evenimentului, specialiștii companiei fac demonstrații live ale produselor SIVECO Applications, SIVECO Business Analyzer și platforma de eLearning AeL Enterprise.

Pachetul integrat SIVECO Applications este dezvoltat integral în România, fiind foarte flexibil si potrivit tipologiei economiei românesti, prin capacitatea puternica de adaptare rapida la modificarile legislative. Utilizatorul beneficiaza de aceeasi interfata grafica iar securizarea datelor este tratata în mod uniform, drepturile de acces ale utilizatorului putând fi stabilite pâna la cel mai detaliat nivel posibil.

Sistemul Informatic de Management SIVECO Business Analyzer actioneaza ca un integrator al informatiilor existente în sistem, principalele avantaje fiind:

  • sprijinirea procesului decizional în activitatile de planificare, urmarire, control si prognoza;
  • suport informational pentru adoptarea strategilor de control al costurilor si identificarea surselor de crestere a profitului;
  • informatii de sinteza, corente, consistente si primite în timp real
  • reprezentarea sub forma de grafice si tabele a analizelor solicitate,  într-o forma sugestiva, usor de gestionat si de personalizat.
  • Analizele propuse nu constituie decât punctul de start al utilizarii produsului SIVECO Business Analyzer. Ulterior, utilizatorul îsi poate defini propriile criterii si reprezentari ale datelor, specifice activitatii firmei.

Componenta de instruire din activitatea departamentelor de resurse umane este abordata de SIVECO Romania prin intermediul platformei de eLearning AeL Enterprise, primul sistem de acest fel dezvoltat în întregime în România. AeL Enterprise este destinat instruirii asistate de calculator (Computer Assisted Learning - CAL), putând fi folosit si pentru instruirea la distanta/ne-asistata (Computer Based Learning). Sistemul este construit dupa un model flexibil atât din punct de vedere organizational, cât si din punct de vedere al materialelor de instruire gestionabile (se pot realiza sesiuni interactive cu ajutorul facilitatilor multimedia, video-conferintelor, iar în cadrul prezentarilor se pot integra majoritatea tipurilor de documente MS Office cunoscute, filme si alte materiale multimedia). În plus, AeL Enterprise dispune de facilitati de testare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor organizatiilor de masurare a impactului si eficacitatii programelor de instruire în vederea îmbunatatirii
continue a performantelor angajatilor.