.

BenQ a lansat modelele SH963 și SH940 ce oferă proiecții cu luminozitate mare și imagini Full HD 1080p de foarte bună calitate, la un zoom optic de 1,5 x pentru a asigura flexibilitatea în instalare în orice tip de încăpere. Proiectorul BenQ SH940 are o luminozitate de 4.000 de Ansi Lumeni, în timp ce SH963 este echipat cu o lampă ce poate emite 6.000 de Ansi Lumeni, ambele asigurând o proiecție perfect vizibilă chiar și în încăperile bine iluminate, în timp ce contrastul foarte ridicat, de 50.000:1, oferă imagini clare și detaliate. Mai mult, rezoluția Full HD a celor două modele permite o reproducere fidelă a detaliilor bogate și transformă aceste proiectoare în dispozitivele ideale atât pentru proiecții video, cât și pentru prezentări multimedia. Zoom-ul optic 1,5 x permite, de asemenea, instalarea la diverse distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât utilizarea să nu reprezinte o provocare în niciun tip de spațiu.

În plus, proiectoarele dispun de un procesor încorporat HQV (Hollywood Quality Video) care aduce culorile imaginilor proiectate la nivelul celor dorite de realizatorii filmelor de la Hollywood, iar imaginile cu definiție standard, asemenea transmisiilor TV clasice, sunt ridicate la noi nivele de claritate. Astfel, semnalele analogice sau digitale cu rezoluție video mai scăzută sunt convertite automat pentru a ajunge la calitatea imaginii Full HD.

Controlul celor două proiectoare se poate realiza prin rețeaua LAN cu ajutorul pachetelor software Creston, PJ-Link și AMX. Astfel, administratorii de infrastructură IT au acces complet, de la PC-ul de pe propriul birou, la toate funcțiile dispozitivelor.

Atât modelul SH940, cât și SH963 beneficiază de tehnologia SmartEco, consumul de energie electrică și costurile de întreținere putând fi reduse cu până la 70%, fără a prejudicia calitatea imaginilor proiectate. În plus consumul proiectoarelor atunci când nu detectează sursă de semnal (în mod stand by) este mai mic de 0,5W.

Disponibilitate

Noile proiectoare BenQ SH963 și SH940 sunt disponibile în România la partenerii autorizați Darer, IT Direct, Network One Distribution și MGT Educational, la prețuri recomandate de 36.999 lei și 12.499 lei.

Despre Corporația BenQ

Având la bază viziunea "Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life", Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axeaza pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație - cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an , este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ , de la segmentul de cercetare și dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii, Grupul BenQ controlează un lanț de producție ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice și soluțiilor de primă clasă în industriile: TFT - LCD, energie verde, produse chimice complexe și compozite cu matrice polimerică, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul susține afacerile profitabile și durabile, care împărtășesc viziunea sa de lungă durată de a aduce calitate și bucurie în viața fiecărui client. Companiile din BenQ Group sunt: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producător mondial de top de panouri TFT - LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp , BriView Co , Ltd. , Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. și Raydium Semiconductor Corp.