.

QNAP Systems s-a asociat cu Seagate Technology pentru a prezenta soluțiile inovatoare NAS pentru servicii multimedia, stocarea de date și aplicațiile virtualizate. Cu prilejul COMPUTEX 2014, QNAP a prezentat o nouă serie Turbo NAS de înaltă performanță ce oferă facilități de transcodare video FullHD în timp real și offline, un model avansat Turbo NAS pentru business și o soluție NAS mobilă. La COMPUTEX 2014, QNAP a prezentat și o soluție NVR pentru supraveghere video completă și una pentru sisteme digital signage 4K2K.

Acasă și la birou: Transcodare video FullHD în timp real și offline, NAS silențios, mobilitate și multe altele

QNAP își consolidează aplicațiile pentru divertisment, dezvăluind noua serie Turbo NAS ce dispune de transcodare video FullHD în timp real și offline și streaming video prin: DLNA, AirPlay și Plex Media Server. Membrii familiei își pot construi un centru multimedia pentru partajarea locală a conținutului. Noul Silent NAS adaugă conectivitate HDMI pentru televizoare și receptoare A/V, transformându-l într-o unitate ideală de tip combo home theater PC/NAS. Qgenie, un dispozitiv NAS de buzunar, permite utilizatorilor să salveze, să acceseze și să partajeze fișierele prin Wi-Fi, îndeplinindu-le nevoile de zi cu zi.

Cu un sistem de operare QTS orientat pe aplicații, Turbo NAS este perfect pentru a crea un hub multimedia ce dispune de Photo Station, Music Station, Video Station, Download Station și numeroase aplicații mobile. Noile aplicații includ Notes Station și Signage Station, ce oferă instrumente pentru notițe și crearea de conținut animat pe platforma Turbo NAS.

IMM: Soluții scalabile, soluții de stocare pe niveluri, soluții pentru managementul IT, stație de virtualizare și multe altele

QNAP oferă hardware și software de ultimă oră pentru a ajuta companiile să optimizeze implementarea și managementul infrastructurii IT. Noua clasă business de top oferă performanțe remarcabile și extensii flexibile de stocare, pentru a scala capacități brute de ordinul sutelor de TeraByte cu unitățile de extensie QNAP RAID.

Demonstrația soluțiilor de stocare pe niveluri oferă companiilor cele mai bune practici privind stocarea flexibilă pentru diferite aplicații business cu cel mai bun raport cost/eficiență.

Modelele Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 a fost utilizate la COMPUTEX 2014 pentru a prezenta cele mai fiabile soluții NAS recomandate firmelor.

"Un sistem de stocare a datelor pe niveluri este util procesării structurate a diferitelor informații, crescând în mod semnificativ eficiența operațională a afacerii" a declarat David Tsao, managerul de produs din cadrul QNAP.

Oferind cea mai bună performanță pentru un hard disk nearline, Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 oferă stocare supradimensionată și fiabilitate industrială pentru a răspunde cererii în expansiune. Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 asigură un transfer mai rapid al datelor, fiind construit pe o platformă de generația a opta, ce permite o creștere de 25 de procente a performanței față de hard disk-urile de 6TB concurente – făcându-l ideal pentru stocarea brută a datelor 24 X 7. Utilizând cea mai nouă generație SAS 12Gb/s, unitatea oferă clienților posibilitatea să scaleze sistemele pentru a le menține la zi. Modelul este disponibil și cu interfață SATA 6Gb/s pentru o integrare mai ușoară a sistemului.

Aplicația QNAP IT Management Station, motorizată de Mandriva Pulse, este un sistem inteligent de management IT pentru simplificarea sarcinilor zilnice și managementul activelor IT pentru companiile de orice dimensiune. Utilizatorii pot beneficia de IT Management Station pentru a centraliza gestionarea sistemelor de operare și a activele IT cu funcții suport incluzând inventarul complet, managementul și implementarea centralizată a software-ului, controlul de la distanță, salvarea și replicarea datelor, managementul extins al licențelor și multe altele. QNAP a prezentat și Virtualization Station, o aplicație inovatoare ce integrează unitatea Turbo NAS cu o platformă de virtualizare, conferindu-i posibilitatea de a găzdui multiple mașini virtuale. Cu interfața intuitivă din aplicația Virtualization Station, utilizatorii pot rula eficient și sigur numeroase aplicații disponibile pentru diverse sisteme de operare pe un singur Turbo NAS.

VioStor NVR: QVR 5.0, aplicații mobile și soluții CMS

Noul firmware QVR 5.0 pentru VioStor NVR introduce un desktop inteligent cu un design multi-fereastră, interfață simplificată pentru utilizator și funcții noi incluzând bara de instrumente, controlul vitezei și miniaturile fișierelor video. Aplicațiile mobile VMobile și Vcam îmbunătățesc managementul sistemului de la supraveghere de la distanță. Administratorii se pot bucura de o experiență de monitorizare și management fără precedent exploatând firmware-ul inovator QVR 5.0. VioStor CMS (Central Management System). Având abilitatea de a administra 1024 de canale, acesta este conceput ca o soluție la cheie pentru monitorizare centralizată și gestionare a echipamentului cu multiple unități NVR VioStor distribuite în diferite locații, potrivindu-se în mod special pentru supravegherea la scară largă.

Soluții digital signage 4K2K

Soluția digital signage HD 4K2K dispune de cel mai recent sistem iS-2820, având capacitatea de redare 4K2K printr-o singură ieșire HDMI 1.4. Puternica soluție digital signage îmbunătățește foarte mult calitatea imaginilor prezentate pe afișajele publice, fiind ideală în scopuri comerciale.

Despre QNAP Systems:

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.