.

RCS & RDS a lansat Digi Mobil Optim Nelimitat, abonamentul de telefonie mobilă cu minute nelimitate către orice rețea națională de telefonie fixă și mobilă și către rețele internaționale, la doar 5 euro/lună (TVA inclus). Clienții RCS & RDS, persoane fizice care optează pentru noul abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, plătesc un tarif lunar de 5 euro/lună (TVA inclus) dacă: sunt abonați la serviciile Digi Net și Digi TV Cablu/Satelit; sunt abonați la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit și achizitionează între 2 și 4 abonamente. Dacă sunt abonați la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit și achizitionează doar un abonament, tariful Digi Mobil Optim Nelimitat este de 7 euro/lună (TVA inclus). Persoanele care doresc să contracteze noul abonament de telefonie mobilă și nu sunt clienți la serviciile de Internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună(TVA inclus).

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include și internet mobil nelimitat, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarif lunar

(euro, TVA inclus)

 

Minute incluse lunar

 

Internet mobil nelimitat

 

Abonament

 

La achiziționarea unui abonament

 

La achiziționarea a 2 până la 4 abonamente

 

În rețeaua Digi și în alte rețele naționale și internaționale

 

Trafic la viteză maximă

(lunar)

 

 

 

5

 

5

 

Nelimitat

 

5 GB

 

Digi Net și Digi TV (cablu sau satelit)

 

7

 

5

 

Nelimitat

 

5 GB

 

Digi Net sau Digi TV (cablu sau satelit)

 

10

 

7

 

Nelimitat

 

5 GB

 

-

 

 

 

Digi Mobil Optim Nelimitat poate fi comandat în contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777 și în orice punct de prezență RCS & RDS. De asemenea, clienții Digi Mobil care optează pentru noul abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, pot comanda apelând *111#. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.rcs-rds.ro.