.

Pentru o zi Bucureștiul a fost centrul tehnologiei. SAP, liderul mondial în soluții software pentru afaceri, a reunit, în cadrul conferinței SAP World Tour ediția a VII – a, experți români și internaționali din industria de profil. În cadrul evenimentului au fost dezbătute noile tendințe în afaceri: mobilitatea și modul în care tehnologia pune în valoare creativitatea. Aceste noi tendințe dinamizează piața la nivel mondial și dau startul unei noi ere în domeniu. „Cea mai bună modalitate de a anticipa viitorul este aceea de a-l inventa. Trebuie să inovăm, iar acest lucru înseamnă un proces continuu de schimbări și cercetări. Business-ul nu mai este același, am agreat că trăim într-o lume diferită, tocmai din acest motiv strategia de afaceri trebuie regândită pentru profitabilitate prin reinventare. Lumea și-a dat seama de faptul că trebuie să măsurăm performanța într-un mod concret. SAP a răspuns acestor noi cerințe printr-o strategie: livrarea produselor adaptate fiecărui tip de afacere și fiecărei organizații", precizează Valentin Tomșa, General Manager SAP România.

La SAP World Tour București 2011, experții au dezvăluit universul de afaceri în contextul evoluției rapide a tehnologiei digitale, explorând modul în care companiile pot avea o imagine mai clară asupra mediului de afaceri.

Conferința a cuprins mai multe module tematice dintre care: Soluții de mobilitate și on demand, Accelerarea performanței prin tehnologii inovatoare, Managementul performanței companiei, Soluții și servicii cu beneficii extinse.

În cadrul evenimentului au avut loc demonstrații, concursuri, aplicații interactive, prezentări care au dezvăluit faptul că tehnologia evoluează într-un ritm alert, că "real time" înseamnă performanță și eficiență, iar toate aceste lucruri sunt posibile cu ajutorul soluțiilor software.

Invitatul special la SAP World Tour, Chano Fernandez, Senior Vice President of Line of Business Sales and Mobility SAP EMEA, precizează: "Astăzi companiile se concentrează pe creșterea și consolidarea avantajului competitiv. Companiile bine administrate sunt cele care au cele mai multe avantaje în fața competitorilor, fie că vorbim despre înțelegerea fină a nevoilor clienților, despre livrarea unor produse și servicii superioare sau despre excelența operațională."

SAP World Tour se desfășoară în 70 de orașe din peste 50 de țări din întreaga lume. În România, ediția a Vll-a a SAP World Tour a avut loc pe 1 iunie, la București la JW Marriott-Bucharest Grand Hotel.