.

Pe 2 noiembrie va avea loc la Oradea prima ediție a BizTech 2011, eveniment organizat de CG&GC Hitech Solutions împreună cu HP România, Microsoft România și RHS Company. În cadrul evenimentului va fi prezentată, în premieră, soluția HP MultiSeat, dezvoltată pentru a veni în sprijinul instituțiilor publice, mediului educațional și companiilor, soluția permite conectarea a 10 până la 20 de utilizatori la un singur calculator, fiecare utilizator desfășurând activități independente.

Soluția HP multiseat vine la pachet cu licență Microsoft Windows MultiPoint Server Standard 2010, destinat pentru până la 10 utilizatori, compatibil cu ultimele versiuni de programe, cu toate patch-urile de securitate și toate actualizările de sistem. Upgrade-ul la versiunea Server Premium asigură acces pentru până la 20 utilizatori.

Avantajele HP MultiSeat:

Costuri reduse cu echipamentul. Utilizând o soluție care presupune conectarea mai multor utilizatori la o singură unitate central, duce la reducerea costurilor cu echipamentele. O singură unitate centrală poate susține 10 utilizatori (20 în cazul Microsoft Windows MultiPoint Server Premium 2010) care folosesc programe diferite, simultan. În cazul necesității schimbării echipamentului hardware al unității centrale, costul se va reduce la o singură bucată.

Reducerea cheltuielilor cu energia electrică! Doar prin simplul fapt că nu sunt 10 unități centrale consumatoare de curent electric, ci doar una singură, soluția duce la reducerea cu până 67% în cazul unităților școlare, sau cu 29% în cazul companiilor unde calculatoarele sunt folosite pe o perioadă mai mare de timp.

Mai puțin de muncă, mai puțin efort! Mizând pe sloganul "Work smarter, not harder!", CG&GC Hitech Solutions recomandă HP Multiseat cu Windows MultiPoint Server 2011 pentru toate companiile și unitățile unde nu există un inginer de sistem la fața locului. În unitățile școlare unde nu există personal dedicat mentenanței calculatoarelor, soluția MultiSeat facilitează rezolvarea online.

Mai puțin zgomot, mai relaxată atmosfera! Datorită faptului că soluția presupune folosirea unei singure unități centrale, nivelul de zgomot produs de sistemele de ventilație ale calculatoarelor scade considerabil.

Un progres tehnologic! Cabinetele de informatică vor fi la curent cu dezvoltările și inovațiile în domeniu, studenții și elevii având acces la cel mai nou sistem de operare Microsoft, adaptându-se cerințelor pieței. Această soluție e foarte utilă și importantă în localitățile mici, dar și cele în curs de dezvoltare, unde elevii sau studenții nu au posibilitatea de a învăța cu un calculator acasă, ci doar la școală.

HP MultiSeat e o soluție flexibilă, mobilă care ajută la reducerea costurilor atât cu energia, cât și cu infrastructura și cu echipamentele, totodată facilitând accesul utilizatorilor la un calculator. E potrivită atât în mediul educational (licee, universități), cât și în mediul de afaceri. În cadrul conferinței biztech Oradea 2011 va avea loc și o prezentare demo în cadrul căreia toți invitații vor putea analiza avantajele acestei soluții.