.

TotalSoft a lansat Charisma Registration Desk, o solutie software destinata gestionarii activitatii de registratura dintr-o companie. Produsul urmareste, simplifica si automatizeaza parcursul tuturor documentelor de intrare, iesire sau care circula in interiorul organizatiei. Charisma Registration Desk este un produs dezvoltat pe platforma Microsoft SharePoint si beneficiaza de o flexibilitate exceptionala, fiind destinat companiilor care deruleaza o corespondenta intensa, precum cele din domeniul bancar, al serviciilor financiare, al institutiilor publice, curierat sau telecom.

Pentru a prelua si a automatiza inregistrarea cat mai multor tipuri de documente, sistemul se interfateaza si cu alte aplicatii, precum sistemele de tip CRM si cu modulele specifice de Collection, Repossession sau Legal, atribuind automat numere de inregistrare documentelor generate de acestea. De exemplu, in cadrul unei scrisori de notificare emisa de sistemul CRM, acesta se conecteaza la Charisma Registration Desk si obtine numar de inregistrare, numar pe care il incorporeaza in document, putand asocia automat notificarii din sistem, functie de numarul de inregistrare, un eventual raspuns primit din partea clientului.

TotalSoft isi completeaza astfel oferta de solutii de business cu care se adreseaza pietei romanesti si internationale, portofoliu care se astepta sa genereze anul acesta o cifra de afaceri consolidata de peste 25 mil Euro.

Charisma Registration Desk se integreaza perfect cu aplicatiile din suita Charisma, precum Charisma Collection, Charisma ERP, Charisma CRM. O demonstratie gratuita a solutiei poate fi planificata la adresa http://www.charisma.ro/demo.