.

Star Storage a lansat noua versiune a soluției de „Registratură electronică și gestiune a documentelor", dezvoltată pe cele mai avansate tehnologii de management al documentelor. Soluția de registratură electronică și gestiune se pliază pe cerințele oricărui departament de secretariat și registratură. Combină funcționalități de scanare și înregistrare a documentelor, trasabilitate de-a lungul întregului ciclu de viață al documentului prin utilizarea codurilor de bare, indexare, automatizare a fluxurilor de documente din cadrul unei organizații, căutare si regăsire rapidă de documente. Este o soluție standardizată, flexibilă, care nu necesită dezvoltări ulterioare, prin urmare este ușor de instalat, fiind disponibiă pe trei platforme tehnologice de ultimă generație: EMC Documentum, Microsoft SharePoint, IBM FileNet.

„Soluția noastră este destinată companiilor care nu au altă soluție pentru optimizarea proceselor bazate pe managementul documentelor în format hârtie decât digitizarea. Noi am văzut o oportunitate în tendința companiilor de eficientizare și fluidizare a proceselor, de reducere a costurilor și creștere a productivității și am transformat-o într-un pachet de soluții de business ce tind să integreze conceptul „biroul fără hârtie". Sub acest concept am dezvoltat o serie de aplicații la cheie destinate mediului de business din România, ușor de implementat, disponibile pe tehnologii multiplatformă și suficient de accesibile pentru a și le permite orice companie.Credem că, în condițiile economice actuale, simplificarea sau eliminarea proceselor manuale ineficiente, optimizarea resurselor, trasabilitatea și securitatea informației precum și standardizarea și digitizarea acesteia sunt opțiuni strategice pe care companiile inteligente încep să le includă și să le asimileze în strategia de business. Acum putem oferi acestor companii posibilitatea de a-și automatiza cele mai importante procese de business, începând cu birourile de secretariat și registratură, juridic, achiziții, financiar-contabilitate, etc.", precizează Cătălin Păunescu (foto), Managing Partner Star Storage.

Cu ajutorul solutiei de registratura electronica si gestiune documente de la Star Storage inregistrarea centralizata si distributia documentelor este integrata cu organigrama organizatiilor, orice document poate fi identificat si vizualizat in functie de locul in care se afla pe fluxul de distributie, i se pot aplica politici de securitate si control, poate fi monitorizata executia pe procese de business si poate fi vizualizat intregul istoric al documentului. In plus, solutia asigura respectarea normelor si procedurilor companiei, poate integra instrumente de modelare, simulare si analiza a proceselor de business si poate furniza rapoarte detaliate referitoare la timp de raspuns, productivitate, executie, modificari realizate pe un anumit document etc.

Principalele beneficii pe care le ofera aceasta solutie sunt: eliminarea copiilor dupa documente, minimizarea consumului de hartie si reducerea costurilor, cresterea productivitatii prin optimizarea resurselor, securitatea documentelor etc.

Solutia de registratura si gestiune documente de la Star Storage poate fi integrata cu usurinta cu aplicatiile externe de tip ERP, CRM, SGBD (sisteme de gestiune a bazelor de date) si alte aplicatii de business.

Despre Star Storage - The Information Management Company

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii solutii pentru stocare, arhivare si management de informatii (date si documente) in Romania. Cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat un portofoliul de solutii si servicii construit pe principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al documentelor. In cadrul celor 5 divizii de business dezvoltate compania ofera servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de input management (servicii externalizate de arhivare electronica si externalizare a proceselor bazate pe documente), servicii externalizate de protectie si gestiune a datelor / aplicatiilor, solutii pentru infrastructura si solutii de business.