.

Rezultatele studiului realizat de Lenovo, „Care este ideea ta de distractie" arata modurile in care romanii isi petrec timpul liber. Studiul a fost derulat pe pagina de fani a Lenovo de pe Facebook, intre 2 decembrie si 16 decembrie, peste 500 de persoane oferind raspunsuri la intrebari.

Studiul a aratat ca internetul este sursa cea mai importanta de informare pentru a gasi noi modalitati de distractie. Aproximativ 4 din 10 persoane cauta pe internet atunci cand doresc sa gaseasca noi moduri de a se distra. Peste 50% dintre respondenti considera ca laptopul este un instrument mai important in acest sens decat telefonul mobil, televizorul sau radioul.

"Lenovo demonstreaza ca intelege tendintele industriei, oferind produse cu optiuni incluse pentru distractie", precizeaza Aurel Netin (foto), Country Manager Lenovo Romania si Moldova. "Cele mai noi produse din portofoliul Idea au fost proiectate tinand seama de nevoile consumatorului. Acestea demonstreaza angajamentul Lenovo de a le oferi clientilor sai capabilitatile pe care si le doresc acestia, la preturi accesibile, dar bazandu-se in acelasi timp pe inovatii de ultima generatie".

Portofoliul IdeaPad de la Lenovo vine in intampinarea ideilor de distractie ale clientilor, oferind o experienta bogata celor care doresc sa se distreze vizionand un film, sa asculte muzica, sa joace jocuri pe calculator sau sa aiba o aparitie plina de stil.

Modelul S10-3t foarte elegant poate fi accesoriul perfect, care completeaza tinuta. Gaseste-ti accesoriul perfect pe polyvore.com si fii in tendinte cu cele mai noi tehnologii. S3-10t are o tableta netbook convertibila, multi touch, cu tehnologia Lenovo NaturalTouch care creeaza o experienta tactila optima pentru utilizatorul netbook-ului. S10-3t se poate roti la 180 de grade si se poate plia pentru a se transforma intr-o tableta tactila.

Y560 ofera mai multa distractie pentru fanii muzicii si filmelor, datorita performantelor sale ridicate, difuzoarelor proiectate de JBL si sistemului de sunet Dolby® Home Theater™ surround. Datorita procesoarelor Intel Core™ i7 care includ tehnologia Intel Turbo Boost pentru a GHz suplimentari, Y560 include de asemenea si Lenovo Energy Management 5.0 pentru o durata de viata prelungita a bateriei si durabilitatea bateriei pe termen lung.

Z560 este conceput pentru consumatorii a caror idee de distractie este sa fie in permanenta miscare, si care au nevoie de un laptop care sa tina pasul rapid cu stilul lor de viata. Produsul cel mai recent din familia IdeaPad, Z560, aduce optiuni mobile de multimedia consumatorilor cu o experienta bogata de entertainment, la un pret competitiv. Z560 este un laptop accesibil, cu aspectul si functionalitatea unui dispozitiv de lux premium. Tastatura eleganta si rafinata este incorporata intr-o carcasa moderna, cu efect metalic.