.

Bucuresti, 01 Martie 2007 - Symantec a lansat eCampus, portal educațional axat pe produsele Symantec, eficiența și securitatea IT a organizației, destinat întreprinderilor mici și mijlocii.

eCampus ajută IMM-urile să maximizeze investițiile în tehnologii Symantec pentru o mai bună gestionare a securității, disponibilității și performanței sistemelor informatice. Întreprinderile mici și mijlocii au acces la programe de training contra cost cât și la o gamă largă de resurse gratuite, precum webcast-uri, studii de caz, prezentări multimedia și podcast-uri, toate orientate pe produsele și soluțiile Symantec, precum și pe subiecte din domeniul IT.

Interfața eCampus a fost concepută pentru a asigura utilizatorilor o experiență de navigare fluentă și intuitivă, astfel încât procesul de învățare să se desfășoare cu eficiență maximă.

eCampus conține cinci centre de training orientate în jurul produselor și programelor de top ale Symantec: Backup Exec, Control Compliance Suite, Enterprise Vault, Symantec AntiVirus și Security Awareness.

Trainingul contracost este furnizat pe suport Web la discreția utilizatorului, pe CD-uri sau prin webcast pentru adaptarea la o gamă variată de preferințe de învățare, programe și bugete. Cu opțiunea de training în ritm personalizat, clienții pot opta pentru un abonament de un an, care le asigură accesul la o gamă variată de module de training online. eCampus dispune de cel mai actual conținut tehnic și de cele mai bune practici testate industrial, rafinate cu feedback de la peste 30.000 de cursanți/an ai serviciilor de educație Symantec.

'Prin adoptarea cursurilor de training din cadrul Symantec eCampus, clienții pot dobândi o mai bună înțelegere a produselor pe care le-au achiziționat și pot crește eficiența IT a organizației', a afirmat Paula Hamm, vicepreședinte, Symantec Education and Business Critical Services. 'Sperăm ca întreprinderile mici și mijlocii să beneficieze la maxim de diversitatea de cunoștințe și informații disponibile prin eCampus, pentru a-și putea îmbunătăți mediul IT și, în ultimă instanță, afacerea în ansamblul său.'

Modulele de training online contra cost și materialele de învățare gratuite incluse în fiecare dintre cele cinci centre de pregătire dedicate vor fi actualizate cu regularitate. Prețurile percepute de Symantec pentru abonamentele pe un an la centrele de training pe suport Web în regim personalizat variază de la 50 la 150 USD. eCampus este disponibil acum și poate fi accesat la adresa http://www.symantec.com/enterprise/theme.jsp?themeid=ecampus .