.

Promenada găzduiește Tech Fest 2018 în perioada 20 – 24 septembrie. Vizitatorii Promenada vor putea vedea pe tot parcursul festivalului noutățile din tehnologie, la TechFest XPO între orele 10:00 și 20:00 în aer liber pe ritmuri muzicale și Streed Food Trucks. În cadrul expoziției vor putea fi testate inovații tehnologice, gadgeturi,  soluții de tip smart home sau IoT, eco-mobilitate urbană, soluții de VR, interacțiuni digitale, alături de un mini-muzeu care va avea exponate care au revoluționat epoca tehnologiei. Pe 20 septembrie a avut loc petrecerea Tech Garden Party alături de Vinyl Rom Tapas & Wine, în parcarea exterioară Floreasca. Vineri, 21 septembrie, începând cu ora 19:30 în parcarea exterioară Floreasca au loc petrecerea Tech Garden Party alături de Vinyl Rom Tapas & Wine și concertul cu Mr. Jurjak.
 
Sâmbătă, 22 septembrie, între orele 10:00 și 18:00, în cadrul Junior Coding Club vor avea loc ateliere de programare și robotică, unde 100 de copii între 7 și 14 ani vor face primii pași în crearea de aplicații, jocuri și software sub îndrumarea instructorilor specializați. Aceștia vor coda, în echipe, inovații pe tematica “Robotică – folosește automatizarea pentru a-ți ușura viața”. Cei care doresc mai multe informații pot accesa pagina evenimentului . 
 
Sâmbătă și duminică, cel mai impresionat eveniment va fi “Mega Hack coding & innovation on corporate challenge”, hackathon care se va desfășura non-stop. Va începe sâmbătă de la ora 10:00 și se va încheia duminică la ora 14:00. Participanții vor trebuie să dezvolte aplicații pe baza tematicilor propuse de partenerii evenimentului. La final, câstigătorii vor fi premiați cu sume între 2000 și 5000 de euro. 
 
Totodată, între orele 12:00 și 20:00, Promenada găzduiește o arie specială pentru toți pasionații de gaming și pentru cei care vor să-și provoace prietenii în jocuri precum Fifa, Counter-Strike sau League of Legends. 
 
Intrarea se face pe baza înregistrării online. Toate evenimentele vor avea loc în parcarea exterioară Floreasca.  
 
Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.
 
Despre Promenada
 
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.