.

Au mai ramas doar 3 zile pana la primul eveniment Enlightening, ce il aduce in Romania pe Ted Lattimore, "Business Class Vision". Expo Media organizeaza pe 17 noiembrie prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, "Business Class Vision", la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti. "Leadershipul, coordonarea si motivarea oamenilor pentru a atinge un obiectiv au reprezentat dintotdeauna o pasiune deopotriva intelectuala si profesionala pentru mine. Conceptul de evenimente Enlightening inglobeaza obiectivul de a oferi informatii, instrumente si exemple pentru a ajunge la succes; tocmai de aceea ma identific pe deplin cu acest concept", preczeaza Ted Lattimore (foto), CEO si Presedinte al Carmanah Technologies Corp.

Se stie ca nu exista retete sigura in afaceri, cu toate acestea oamenii vizionari reprezinta cea mai importanta sursa de inspiratie privind strategiile eficiente de business. Pornind de la aceasta premisa, Expo Media lanseaza conceptul de evenimente de afaceri, Enlightening – Business2Greatness (www.enlightening.ro), organizand prima conferinta, "Business Class Vision" in data de 17 noiembrie, in cadrul JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, incepand cu ora 09:00 AM.

"Business Class Vision" va gazdui, in calitate de speakeri, lideri de renume international precum:

• Ted Lattimore - Chief Executive Officer & President al Carmanah Technologies;

• Kevin Heaney - Vice President - Worldwide Sales & Marketing la Endurance Wind Power;

• Robert Murray - Chairman al GrowthPoint Group & EVP la Faronics Corporation (America de Nord);

• Raed Arafat - Fondator SMURD, Subsecretar de Stat in Ministerul Sanatatii din Romania;

• Dan Pascariu - Chairman of The Supervisory Board la UniCredit Tiriac Bank;

• Ada Roseti - Channel Director South Eastern Europe, Discovery Networks CEEMEA;

• Sergiu Negut - Deputy CEO, REGINA MARIA, The Private Healthcare Network;

• Roberto Lazarov - CEO, FunDeal Romania;

• Gilda Lazar - Head of Corporate Affairs & Communications pentru Romania si Moldova, Membru al Executive Committee of Japan Tobacco International (JTI);

• Catalin Velescu - Managing Director, 3M Romania.

Conferinta de afaceri va fi moderata de Andreea Ionescu, Managing Partner al ConsultWare, si va avea drept focus principal 4 arii principale de discutie: leadership, inovatie, oameni si strategie. In cadrul "Business Class Vision" se vor ataca subiecte de business de larg interes local si international, oferind publicului directii si solutii practice de dezvoltare.

"A ajunge la excelenta, crestere, motivare si inspiratie, reprezinta o lupta apriga intr-un mediu care te provoaca in permanenta din punct de vedere intelectual. Aceste obiective reprezinta initiative salutare care ne imbogatesc atat mintea, cat si mediul in care traim", precizeaza Roberto Lazarov, CEO al FunDeal Romania.

"Enlightening a prins viata ca un sport de echipa, in care imaginatia pune la incercare regulile, reinventandu-le" precizeaza Madalina Vilau, Fondator Enlightening si Managing Partner, Expo Media.

Evenimentul de afaceri "Business Class Vision" se bucura de sprijinul partenerilor Euristic Partner, Customer Service School, Tea Forte, Discovery Networks si al partenerului strategic Asebuss.