.

Colaborarea dintre SIVECO Romania și Junior Achievement România vizează dezvoltarea potențialului tinerilor, recompensarea liberei lor inițiative și extinderea orizontului lor de acțiune în spațiul european

Recent, Junior Achievement România și Junior Achievement -Young Entreprise Europe au organizat la București '2007 European Trade Fair «BucharestIZZ 2007»'. La eveniment au participat peste 500 de elevi și studenți însoțiți de cadre didactice din 30 de țări europene.
 
În cadrul programului de conferințe adresate profesorilor îndrumători, prof. Radu Jugureanu, AeL eContent Project Manager în cadrul SIVECO Romania, a susținut o conferință referitoare la importanța complementarității software-ului educațional în construirea societății informaționale. Cei peste 75 de profesori și 50 de reprezentanți ai  Junior Achievement -Young Entreprise Europe prezenți la conferință au fost impresionați de amploarea programului SEI '“Sistem Educațional Informatizat (programul național de informatizare a învățământului preuniversitar) și de soluția de eLearning AeL cu ajutorul căreia, pe de o parte cadrele didactice din România îi stimulează pe elevi să experimenteze ceea ce învață și să aplice în practică cunoștințele dobândite și, pe de altă parte, mult mai important, elevii învață.
 
De altfel, colaborarea dintre SIVECO Romania și Junior Achievement România se bazează pe implicarea celor doua organizații în susținerea de proiecte educaționale ce vizează dezvoltarea potențialului tinerilor, recompensarea liberei inițiative și extinderea orizontului lor de acțiune în spațiul european.
 
'Participarea la evenimente de o asemenea anvergură se înscrie în strategia noastră de a susține programe educaționale ce oferă tinerilor șansa de a obține competențe culturale, lingvistice, științifice și informatice. Junior Achievement România a demonstrat încă o dată că înțelege dorința tinerilor de a se implica în proiecte serioase și că este probabil una dintre cele mai importante organizații non-guvernamentale în spațiul educațional. Suntem onorați de acest parteneriat, personal sunt onorat că am avut ocazia de a împărtăși cu colegii mei din Europa experiența României în eLearning și suntem deciși să construim împreună cu Junior Achievement proiecte educaționale și antreprenoriale care să devină cazuri de succes în spațiul educațional european ', declară prof. Radu Jugureanu, responsabil pentru programe educaționale în cadrul SIVECO Romania.
 
Obținând numeroase distincții naționale și internaționale și având o bogată experiență în dezvoltarea de software educațional, SIVECO Romania se implică activ în construirea societății informaționale, a cărei structură de bază o reprezintă educația.
Pe măsură ce tehnologia pătrunde în toate domeniile societății, utilizarea acesteia ca suport în proiectele educaționale este un pas firesc, iar facilitarea accesului tinerilor la resurse IT&C este o necesitate pentru toate țările membre ale Uniunii Europene.