.

Continuând procesul de participare la evenimentele majore de telecomunicații, TOPEX se va alătura în perioada 24-26 mai 2010 comunității globale de telecomunicații la International Telecoms Week (ITW) din Washington. ITW este punctul de întâlnire al întregii comunități internaționale din domeniul telecomunicațiilor pentru a cumpăra și a vinde produse și servicii de voce dar și de date. "Prin această participare, principalul interes al companiei TOPEX va fi de a crește competitivitatea, de a identifica noi oportunități de afaceri, de a ne consolida poziția de brand și, cel mai important, de a crește profitabilitatea companiei.", precizează Radu Balaci, Business Development Manager la TOPEX.

Fiind pentru prima dată expozant în cadrul acestui eveniment, intenția TOPEX este de a-și extinde relațiile de business în toată lumea și de a-și promova portofoliul în fața companiilor internaționale prezente la eveniment.

Atenția TOPEX în cadrul acestui eveniment se va concentra pe soluția sa completă NGN bazată pe Softswitch-ul de Clasă 4 și Clasă 5 și gama sa avansată de media gateway-uri. TOPEX multiSwitch este situat în centrul arhitecturii TOPEX Next Generation Networks și este o soluție flexibilă, destinată companiilor mici și mijlocii ce intenționează să ofere servicii de voce clienților săi după modelul "pay as you grow". O alta solutie propusa pentru acest eveniment este solutia SIM Manager, care permite stocarea si administrarea flexibila a cardurilor SIM pentru retelele dezvoltate de tip "mobile gateway". SIM Manager-ul oferă alocarea virtuală a SIM-urilor prin intermediul IP, dintr-o singură locație către gateway-uri indiferent de locația acestora.

ITW este un eveniment dedicat întregii industrii telecom și sunteți invitați să aflați informații detaliate despre ce oferă compania TOPEX în materie de produse, soluții și servicii, vizitând standul 716, la Marriott Wardman Park Hotel în Washington.