.

Companiile Konica și Minolta desfășoară în Europa un proces de integrare și de schimbare a numelui celor două organizații. Noua companie integrată și-a reorganizat operațiunile în domeniile 'Business Technologies Products', 'Photo Imaging' și 'Camera'. 'Medical Graphic Business' și 'Instruments Systems' se vor reorganiza în cadrul noilor companii înființate 'Photo Imaging' și 'Camera'. Noile centre de conducere integrate europene intenționează să-și finalizeze legalizarea înregistrărilor de funcționare în ianuarie 2004. Acestea sunt:
l Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH - Sediul central european pentru marketing și vânzări de echipamente multifuncționale și faxuri, service și suport. Înregistrarea de funcționare se va finaliza până la sfârșitul lunii ianuarie 2004.
l Konica Minolta Printing Solutions Europe B.V. - Sediul central european pentru marketing și vânzări de imprimante, service și suport. Înregistrarea de funcționare a fost făcută pe 1 octombrie 2003.
l Konica Minolta Photo Imaging Europe GmbH - Sediul central european pentru marketing și vânzări de sisteme de prelucrare a imaginii, aparate foto, aparatură medicală și instrumente de măsură service și suport pentru acestea precum și marketing, vânzări, service și suport în Germania. Înregistrarea de funcționare se va finaliza până la sfârșitul lui ianuarie 2004.
În România, reorganizarea a început prin schimbarea numelui reprezentanței locale din Minolta Romania srl în Konica Minolta Business Solutions Romania srl, păstrându-se în totalitate structurile de organizare și canalele de vânzare existente. În perioada următoare, noua companie Konica Minolta Business Solutions Romania srl va comercializa în special produse multifuncționale sub brandul Minolta și imprimante sub brandul Konica Minolta, iar ROPECO și MasterCopy vor comercializa, ca și până în prezent, produse sub brandul Konica. După stabilirea tuturor detaliilor integrării, actualii importatori Konica (Ropeco și MasterCopy) vor deveni parteneri de prim rang ai reprezentanței. Înregistrarea de funcționare a fost făcută pe 1 octombrie 2003.