.

UPC România lansează două noi pachete de telefonie ce includ convorbiri naționale în orice rețea fixă și mobilă, dar și în rețelele fixe din majoritatea țărilor europene. Noile abonamente ALO Oriunde, cu prețuri începând de la 15 RON/ lună, vin cu până la 200 de minute gratuite.

ALO Oriunde 100 și ALO Oriunde 200 sunt pachetele cu care, acum, abonații UPC pot suna gratuit în toată țara, atât în rețelele de telefonie fixă, cât și către mobil, la orice oră, în orice zi a săptămânii. În plus, acestea oferă avantajul de a utiliza minutele în rețeaua fixă, atât în România, cât și în 20 de țări din Europa, incluzând toate țările vecine și țările cu comunități mari de români.

De asemenea, clienții UPC care optează pentru unul dintre noile abonamente primesc cadou un telefon fără fir Philips.

„Prin cele două noi oferte de telefonie ne adresăm clienților care își doresc produse optime pentru nevoile lor și la prețuri accesibile pentru a comunica oriunde, fără a fi constrânsi de un interval orar anume sau de rețea. Acum, orice client UPC poate comunica extins și are avantajul de a alege pachetul ideal care acoperã cel mai bine nevoile sale reale de comunicare", precizează Dragoș Militaru (foto), Director Comercial UPC România.

Pachetele ALO Oriunde sunt disponibile începând cu 14 februarie 2011 atât pentru clienții existenți cât și pentru clienții noi, parte a unor pachete 2 play sau 3 Play.

Comenzile pot fi lansate în magazinele UPC sau telefonic, apelând 031.100.1000, precum și pe www.upc.ro.

Noile abonamente de telefonie sunt următoarele:

ALO 100 minute - 15 RON/lună

ALO 200 minute - 20 RON/lună

Minutele incluse sunt valabile pentru toate rețelele fixe și mobile din România și pentru rețelele fixe din Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia și Polonia.

Alte abonamente de telefonie:

ALO Esential - 5 RON/lună

ALO Seara și în weekend - 15 RON/lună

ALO Non-Stop - 20 RON/lună

Extraoptiuni de telefonie:

UPC International 60 - 5 RON/lună

ALO Panonia - 10 RON/lună

* Prețurile nu includ TVA